Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Αμυνταίου στο Φιλώτα

Δύο συνεδριάσεις, μία τακτική και μία ειδική, από το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου, στην Τετάρτη 25 Μαΐου, στο δημοτικό κατάστημα της τοπικής κοινότητας Φιλώτα.
 
Η τακτική συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Υποβολή πρόταση στα πλαίσια του ΕΣΠΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013 της κατηγορίας πράξεων παρεμβάσεις βελτίωση του αστικού οδικού δικτύου καθώς και της οδικής βοήθειας κωδικός 08.25.01,00 για το έργο: «Κατασκευή δημοτικού περιμετρικού δρόμου σχεδίου πόλης Αμυνταίου με προϋπολογισμό 5.999.940,00€»
2. Έκριση της με αριθμό 04/11 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αμυνταίου «Απόφαση προκήρυξης διαγωνισμού για την πρόσληψη νοσηλευτών στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», των Δομών Αμυνταίου και Αετού».
3. Συζήτηση – λήψη απόφασης με θέμα: Σύσταση Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Αμυνταίου
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την σύμβαση με ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
5. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Πλακοσκεπής αποχετευτικός αγωγός Τ.Δ. Πεδινού»
6. Γνωμοδότηση για παραχώρηση τμήματος κοινόχρηστης έκτασης για ανέγερση σταυλικών εγκαταστάσεων στην Τοπική Κοινότητα Φαραγγίου.
7. Γνωμοδότηση για έγκριση περιβαλλοντικών όρων των έργων «Αιολική μονάδα παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας» της εταιρείας ΕΜΕΜ ΑΕ, στις θέσεις Μηραγραίκα-Κορυφή-Κεφαλή (Κλειδί-Κέλλη).
8. Διάθεση και ψήφιση πιστώσεων.

Η ειδική συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 11 το βράδυ με τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση Απολογισμού – ισολογισμού 2010 του πρώην Δήμου Αμυνταίου.
2. Έγκριση Απολογισμού –ισολογισμού 2010 του πρώην Δήμου Φιλώτα.
3. Έγκριση Απολογισμού –ισολογισμού 2010 του πρώην Δήμου Αετού.
4. Έγκριση Απολογισμού 2010 πρώην Κοινότητας Λεχόβου
5. Έγκριση Απολογισμού 2010 πρώην Κοινότητας Βαρικού
6. Έγκριση Απολογισμού 2010 πρώην Κοινότητας Νυμφαίου

2 σχόλια:

  1. Το Αμυνταιο ασχολειται με το ΕΣΠΑ και το δικο μας Δημοτικό Συμβούλιο με επιχορηγησεις Συλλόγων, εκδηλώσεις ψυχολόγων,μητροπόλεων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μειοψηφία στον Δήμο Φλώρινας, έχει θέσει επιτακτικά και όχι μόνο μια φορά, το ζήτημα της ειδικής συνεδρίασης του Δ.Σ., με μοναδικό θέμα τη διαμόρφωση αναπτυξιακής πρότασης, μέσα από το ΕΣΠΑ αλλά και το αναμενόμενο πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ. Δυστυχώς για τον Δήμαρχο Φλώρινας, τα θέματα αυτά όπως φαίνεται, δεν αποτελούν προτεραιότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.