Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Απέρριψε τη σύμβαση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ το δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου

Το θέμα της υπογραφής σύμβασης με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε αποστείλει στους εμπλεκόμενους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης σχέδιο σύμβασης, που αποτελεί πρόταση για συνεργασία προκειμένου να επαναλειτουργήσουν τα δρομολόγια των επιβατικών αμαξοστοιχιών.
Η προτεινόμενη σύμβαση χαρακτηρίστηκε «λεόντειος» και «μονοβαρής» από το Δήμαρχο Αμυνταίου, κ. Μάκη Ιωσηφίδη, που εισηγήθηκε την απόρριψη της πρότασης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τελικά, με ομόφωνη απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου απέρριψε την πρόταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για σύναψη σύμβασης με τους τοπικούς φορείς και αποφασίστηκε ο ορισμός ορκωτού ελεγκτή λογιστή για τον υπολογισμό των οικονομικών δεδομένων της γραμμής Έδεσσας – Αμυνταίου – Φλώρινας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΑΝΕ.
    ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ ΠΟΥ ΕΤΡΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.