Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Νικήτρια η ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο

Με την παράταξη της ΠΑΣΠ να είναι η μεγάλη νικήτρια και στα τρία πανεπιστημιακά τμήματα της Φλώρινας, ολοκληρώθηκαν οι φετινές φοιτητικές εκλογές.
Συνολικά, η ΠΑΣΠ έλαβε 543 ψήφους και 13 έδρες, η ΔΑΠ/ΝΔΦΚ 200 ψήφους και 5 έδρες, η ΠΚΣ 65 ψήφους και 2 έδρες, η Π. ΠΟΛΙΤΕΙΑ 47 ψήφους και 1 έδρα και η ΕΑΑΚ 9 ψήφους.
 
Αναλυτικότερα, οι ψήφοι και οι έδρες ανά τμήμα:

Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
ΠΑΣΠ 167 ψήφοι, 3 έδρες
ΔΑΠ/ΝΔΦΚ 89 ψήφοι, 2 έδρες
Π. ΠΟΛΙΤΕΙΑ 47 ψήφοι, 1 έδρα
ΠΚΣ 28 ψήφοι, 1 έδρα
ΕΑΑΚ 9 ψήφοι
Λευκά 4
Άκυρα 18
Ψήφισαν: 363

Τμήμα Νηπιαγωγών
ΠΑΣΠ 150 ψήφοι, 5 έδρες
ΔΑΠ/ΝΔΦΚ 45 ψήφοι, 2 έδρες
ΠΚΣ 19 ψήφοι
Λευκά 1
Άκυρα 3
Ψήφισαν: 218

Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών
ΠΑΣΠ 226 ψήφοι, 5 έδρες
ΔΑΠ/ΝΔΦΚ 66 ψήφοι, 2 έδρες
ΠΚΣ 18 ψήφοι,
Λευκά 7
Άκυρα 14
Ψήφισαν: 331

6 σχόλια:

  1. Στο Πανεπιστήμιο η κάθε σχολή έχει τον δικό της σύλλογο. Οπότε δεν προσμετρούντε σαν σύνολο ολόκληρου του ΑΕΙ όπως έχετε δημοσιεύσει. Η ΠΑΣΠ Αυτοδύναμη στο Νηπιαγωγών και Βαλκανικών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε για δες με τί αχολούνται ακόμα νέοι άνθρωοι. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 9:53, κρίμα που δεν είναι facebook να σου πατούσα 10 Like!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις συνενώσεις-καταργήσεις σχολικών μονάδων η κυβέρνηση των αμερικάνων κατάφερε να μειώσει και τις οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών κατά 25000 περίπου κάτι που σημαίνει ότι οι σημερινοί φοιτητές ενώ άμεσα διορίζονταν τώρα θα περιμένουν στην ανεργία για πολλά χρόνια.
    Αυτά τα παιδιά στο παιδαγωγικό και στο νηπιαγωγών ψήφισαν ΠΑΣΠ. Συνέχισε λοιπόν Γιωργάκη να μας πηδάς. Δεν πονάει ο Έλληνας. Απολαμβάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια και σε σας!

    Εξαιρετικά αφιερωμένο και σε σας το πρώτο σχόλιο για την εκλογική νίκη στα ΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά τα παιδάκια που ψήφισαν ΠΑΣΠ ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ελπίζουν ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ότι το κόμμα του μπαμπά και της μαμάς θα τους βολέψει κι αυτούς, όπως έκανε με τα αδέρφια-ξαδέρφια-κουμπάρους και όλους του άλλους "δημοκράτες" τα τελευταία 30 χρόνια. Αυτή ακριβώς η θλιβερή διαφθορά ακόμη και νέων ανθρώπων, είναι Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.