Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αμίαντος στο δάπεδο των αιθουσών του Διοικητηρίου;

Σύμφωνα με το δήμαρχο Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο, στο δάπεδο των αιθουσών του κτιρίου της πρώην ΝΑ Φλώρινας υπάρχει αμίαντος, κάτι που «είναι επικίνδυνο για την υγεία των εργαζομένων και των πολιτών».
Ερωτηθείς μάλιστα για το από πού προκύπτει κάτι τέτοιο ο δήμαρχος απάντησε: «για το δάπεδο αμιάντου θα απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της πρώην νομαρχίας και μάλιστα υπεύθυνος είναι ο κ. Σολάκης».
Ερωτηθείς πάλι για το γιατί ο ίδιος ως νομάρχης δεν προχώρησε επί τέσσερα χρόνια στην αντικατάσταση του δαπέδου είπε: «για να αντικατασταθεί ένα δάπεδο θέλει ειδικό συνεργείο το οποίο έχει μεγάλο κόστος, αλλά θα πρέπει να εκκενωθεί και ο χώρος για να γίνουν οι εργασίες».

9 σχόλια:

  1. πρώην Νομαρχιακός Υπάλληλος18 Μαΐου 2011 στις 11:10 π.μ.

    Μας δουλεύεις ρε Δήμαρχε; Ως Νομάρχης 4 χρόνια δεν έκανες κάτι γιαυτό και τώρα που έφυγες από εδώ μας λες ότι είναι επικίνδυνο για την υγεία μας. Και μας λες ότι είναι μεγάλο το κόστος. Για τις δημόσιες σχέσεις (ευχετήριες κάρτες, sms, τραπέζια, καλάθια με κρασιά κ.α.) δεν ήταν μεγάλο το κόστος;Για ηλίθιους μας περνάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας φώναζε το Σπύρο Σούλη να του κάνει "Νομαρχία απ' την αρχή"!!! Γκρεμίστε αυτό το κτήριο τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή παραδέχτηκε ότι εν γνώση του έθετε σε κίνδυνο την υγεία εργαζομένων και πολιτών επί 4 χρόνια που ήταν νομάρχης; Εισαγγελέας υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατά τη χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, ο κ. Δήμαρχος επικαλέστηκε ως βασικό λόγο για την απομάκρυνση από το κτήριο της πρώην Ν.Α., των υπηρεσιών Πρόνοιας αλλά και της Πολεοδομίας, το γεγονός της ύπαρξης δαπέδων αμιάντου, που είναι επικίνδυνος για την υγεία των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών!!!!!!!!!
    Όταν ο κ. Ασπρίδης τον διέκοψε ρωτώντας τον, γιατί επί τέσσερα χρόνια σαν Νομάρχης, δεν αντικατέστησε τα δάπεδα απομακρύνοντας τον αμίαντο, για να μην εκτίθεται σε κίνδυνο η ζωή τόσο πολλών ανθρώπων, απάντησε ότι δεν πρόλαβε!!!!!!!!!!!!!
    Τέσσερα χρόνια δεν ήταν αρκετά στον Δήμαρχό μας για να αντικαταστήσει ένα δάπεδο, που το θεωρεί τόσο επικίνδυνο, σχολίασε ο κ. Ασπρίδης, ας το έχουμε υπόψη μας για να μην έχουμε αυξημένες προσδοκίες για τις δυνατότητές του να προωθήσει σοβαρότερα θέματα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σολάκης για ποιό πράγμα ειναι υπέυθυνος; Αυτός τοποθέτησε το επικίδυνο δάπεδο; Αυτός δεν ενέκρινε την ακριβή αντικατάσταση; Ή αυτός το ήξερε ότι είναι επικίνδυνο και δεν μιλούσε;

    ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΜΙΑΝΤΟ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ19 Μαΐου 2011 στις 2:11 π.μ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩ ΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΦΘΟΡΩΝ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ 1ο,3ο κ 6ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΕΝΩ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ(2006).ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ!!ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΡΜΟΔΙΩΣ,ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ,ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ..........
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ καλά τα λέει ο πρώην Νομάρχης. Άραγε την αρχή "κανένα οικονομικό κόστος δεν αποτελεί επαρκή δικαιολογία" την εφαρμόζει και στην περίπτωση της κυβέρνησης ΓΑΠ-ΠΑΣΟΚ που με μοναδικό κριτήριο το κόστος υποβαθμίζει καθημερινά την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Δήμαρχος, όντας τέσσερα χρόνια Νομάρχης, στο κτήριο από το οποίο διώχνει την Πρόνοια, για να προστατέψει όπως λέει, εργαζόμενους και επισκέπτες από τις βλαβερές για την υγεία τους συνέπειες του αμιάντου, ίσως έχει δίκιο!
    Φαίνεται ότι ο αμίαντος επιρρεάζει την λειτουργία του μυαλού και αυτό αποδεικνύεται! Μάλλον τα τέσσερα αυτά χρόνια, ήταν πάρα πολλά για αυτόν τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το θέμα με τον αμίαντο έχει εξαφανιστεί από το Δελτίο Τύπου του Δημάρχου... Τυχαίο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.