Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Συγχαρητήριο του αντιπεριφερειάρχη για τον Δ. Τουλίκα

Από την θέση του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας αισθάνομαι την χαρά μα και την υποχρέωση να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τον μικρό συμπατριώτη μας, μαθητή του Ωδείου Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Δημήτριο Τουλίκα...
ο οποίος στον Διεθνή Διαγωνισμός πιάνου με την επωνυμία XI Mare-Costa Amalfitana, που πραγματοποιήθηκε στο Σαλέρνο της Ιταλίας από 14 έως 21 Μαΐου, απέσπασε το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία C για πιανίστες ηλικίας από 16 έως 20 ετών.
Είμαστε βέβαιοι πως διανοίγεται ένα λαμπρό μέλλον στον πολυτάλαντο Φλωρινιώτη πιανίστα.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας

3 σχόλια:

  1. Ο Ηλιάδης σε λίγο θα αρχίσει να στέλνει συχαρητήρια σε όσους αρραβωνιάζονται ή παντρεύονται. Και νομίζω πως έχει αργήσει να το κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΙΑΝΟΥ. πΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΥΠΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΚΑΣΜΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο κομπλεξικό μπορεί να είναι ένα άτομο ανώνυμε των 4:22. Είναι δυνατόν να μην ξεχωρίζεις τα πρόσωπα από τους θεσμούς;Ο αντιπεριφερειάρχης είναι υποχρεωτικά και πρόεδρος του Ωδείου. Όταν ένα παιδί παίρνει διεθνή βραβείο θα το προσπεράσει..; Αν ήταν δικό σου παιδί τι θα έλεγες; Η κακοήθεια έχει και τα όρια της.
    Ας μη γράφουμε λοιπόν όσο για να γράφουμε και να λέμε επιτέλους και κάτι ουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.