Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κανείς φορέας της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έχει χρηματοδοτήσει μέχρι τώρα την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, απέστειλε στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Αθανάσιο Ζηλιασκόπουλο, επιστολή με την οποία ζητούσε να πληροφορηθεί πόσες και τι είδους συμβάσεις έχουν υπογραφεί μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Δημοσίων Υπηρεσιών.
 
Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:
«Αξιότιμε κ. Δακή,
Σε απάντηση του ως άνω σχετικού (α) θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί καμία σύμβαση υποχρεώσεων δημόσιας υπηρεσίας (ΥΔΥ) επιβατικών σιδηροδρομικών μεταφορών μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλων φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Την παρούσα στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία οριστικοποίησης του κειμένου σύμβασης ΥΔΥ που θα υπογραφεί από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το Ελληνικό Δημόσιο, κατ’ εφαρμογή του ν. 3891/2010 «Αναδιοργάνωση, εξυγίανση και ανάπτυξη του ομίλου ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλες διατάξεις για το σιδηροδρομικό τομέα», το δε προσχέδιο που αποστείλαμε σε εσάς και τους εμπλεκομένους φορείς προς διαβούλευση, ενημέρωση και επεξεργασία έχει λάβει υπόψη του και έχει συνταχθεί με βάση το κείμενο αυτό.
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία χρειαστείτε, πάντοτε με γνώμονα την αμοιβαία προσπάθεια και επιθυμία για εξεύρεση λύσης.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
& Διευθύνων Σύμβουλος
Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος.

Να σημειωθεί πως το έγγραφο φέρει ημερομηνία (Αθήνα 17/5/2011, με αριθμ. Πρωτ.1.246.595 και κοινοποιείται: Στους τρεις δημάρχους της περιοχής και τους δύο βουλευτές

1 σχόλιο:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠ0ΥΡΔΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ. Η ΚΟΖΑΝΗ (ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ)ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΤΟΥ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ!!!!!!!
    ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ! Η ΚΟΖΑΝΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.