Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Παρουσίαση του λευκώματος «Δύο πόλεις, Δύο λίμνες, Μια ιστορία» στη Θεσσαλονίκη

Στο κινηματοθέατρο «Αριστοτέλειον» της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 19:30, η παρουσίαση του τόμου - λευκώματος της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας «Δύο πόλεις, Δύο λίμνες, Μια ιστορία».
Για τον τόμο - λεύκωμα θα μιλήσουν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Παύλος, ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Αθανάσιος Παλιούρας, ο καθηγητής του Α.Π.Θ. κ. Αθανάσιος Καραθανάσης και ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών κ. Νικόλαος Μέρτζος.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, του Δήμου Φλώρινας και της Αναπτυξιακής Φλώρινας και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Θα προηγηθεί μουσικό καλωσόρισμα από τα χάλκινα της Φλώρινας των αδελφών Τσαμπάζη, ενώ θα παρουσιαστεί και το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Γιά πέντε μέτρα» παραγωγής της Ι. Μητρόπολης.

2 σχόλια:

  1. ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ;ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ;ΠΟΣΑ;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ;ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα Χρυσόστομε!!!!!!!! (10:40)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.