Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Ξεκινά το 1ο Florina Trail Challenge

Σας καλωσορίζουμε στο 1ο Florina Trail Challenge, ένα διήμερο δρομικών εκδηλώσεων στην Φλώρινα.

Το Florina Trail Challenge αποτελείται από 3 διαδρομές ορεινού τρεξίματος των 31, 16 και 6 χλμ αντίστοιχα και 2 διαδρομές δρόμου 5 χλμ και 1.1 χλμ. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής, η επαφή των Φλωρινιωτών με το συγκεκριμένο άθλημα και η φιλοξενία και γνωριμία μας με όσο το δυνατόν περισσότερους λάτρεις του ορεινού τρεξίματος. Πιστεύουμε ότι μια τέτοια εκδήλωση, στην οποία διοργανωτές/αθλητές/εθελοντές θα περάσουμε μια μέρα πάνω στο βουνό, μόνο όμορφες εμπειρίες και θετικά συναισθήματα, μπορεί να μας προσφέρει.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ΣΚ του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, στις 11-12 Ιουνίου 2016, ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου με ένα αγώνα για τους μικρούς μας φίλους, με την ονομασία Junior Run μήκους 1.1 χλμ, ενώ ακολουθεί ένας αγώνας μήκους 5 χλμ με την ονομασία Sakoulevas Run. Ο αγώνας αυτός, στα πρότυπα των αγώνων urban trail, ξεναγεί τους αγωνιζόμενους στην πόλη της Φλώρινας, ενώ τα 2/3 της διαδρομής γίνονται πάνω στο πλακόστρωτο του Σακουλέβα.

Το πρωί της Κυριακής, ο πρώτος αγώνας Arctos Trail 31 χλμ εκκινεί στις 09:00 και ακολουθούν στις 09:30 οι υπόλοιποι αγώνες Lupus Trail 16 χλμ και Lynx Trail 6 χλμ με τις απονομές να γίνονται το μεσημέρι. Λίγο πριν τις απονομές, θα υπάρξει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς μας, που θα περιλαμβάνει και τους αγωνιζόμενους του Σαββάτου.

Για να δείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://florinatrailc.gr/el/

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All Cycling, ο Σ.Ε.Ο. Φλώρινας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Φλώρινας.

13 σχόλια:

  1. Στα ελληνικά δεν μπορείτε να το γράψετε ή είναι γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος;;; Η ξενομανία σας έφαγε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας έχουμε εκδηλώσεις στον τόπο μας και του γράφουν και στα ξένα!

      Διαγραφή
    2. Σωστοοοοοός 4.22!

      Διαγραφή
  2. Πόσα εισπράττει αυτή η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All Cycling?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κακία σας έφαγε μια φορά έγινε ένας αγώνας και μάλιστα βοηθήσαμε όλοι.Αλλά βέβαια ότι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε βαρεμένε, παραισθήσεις έχεις;;;;

      Διαγραφή
  4. 10 ευρώ είναι ΠΑΡΑ πολλά στις μέρες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "είναι ΠΑΡΑ πολλά " ακριβώς όσο 2 τσίπουρα και μία μπύρα που πίνεις 1236 και λές τα γνωστά ... .Από "εξυπνάκηδες" σαν εσένα η Φλώρινα ΄μιζεριάζει. Μπράβο στους διοργανωτές και όσους εργάσθηκαν για την σημερινή αθλητική διοργάνωση. Επιτέλους και κάτι καινούργιο στην πόλη μας από νέους ανθρώπους .

      Διαγραφή
    2. Για Κάνε μια βόλτα φίλε ορεσιβιε να δεις αν έχει ο κόσμος 10 ευρώ για αέρα η πέταμα..ας το έκαναν σαν πρώτη φορά 5 ευρώ ...Όσο για τις @@@ που λες για τσίπουρα και μπύρες αν δεν ξέρεις δεν θα μιλάς...μάλλον για τον εαυτό σου μιλάς ...

      Διαγραφή
  5. Καλό θα ηταν οταν γίνονται εκδηλώσεις τέτοιου τυπου με χορηγούς,εθελοντές-αλλά με συνδρομές των 25 ευρώ το άτομο για την συμμετοχή-,ο δήμος και η περιφέρεια να είναι πιο προσεκτικοι οσον αφορά τις επιχορηγησεις που δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στον κ.Καραντζούλη για την διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για τα λεφτά που έβγαλε...
      Που πάνε ομως;;;;

      Διαγραφή
    2. Στους γνωστούς άγνωστους. ..

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.