Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Οι «Σάρισες» στα προκριματικά του ατομικού παίδων - κορασίδων

Την Κυριακή 20/1/2013 οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν στους προκριματικούς αγώνες του ατομικού παίδων-κορασίδων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Στην κατηγορία των παίδων αγωνίστηκαν τέσσερις αθλητές: Λυγούρας Ανδρέας, Λυγούρας Σωτήρης, Μαντρατζής Ιωάννης και Αραβιάδης Ορέστης. Στην κατηγορία των κορασίδων πήραν μέρος τέσσερις αθλήτριες: Ευθυμίου Άννα, Νάνου Ειρήνη, Μπεκιάρη Ανδρονίκη και Ρούφα Ευτυχία.
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Λυγούρας Σωτήρης και Αραβιάδης Ο., οι οποίοι σημείωσαν δύο νίκες στους ομίλους τους και προκρίθηκαν στους αγώνες των νοκ-άουτ. Στη συνέχεια πέρασαν χωρίς αγώνα τον πρώτο γύρο και αγωνίστηκαν στο δεύτερο γύρο. Εκεί, αν και έπαιξαν πολύ δυνατά, έχασαν και αποκλείστηκαν από ανώτερους αντιπάλους. Από τα κορίτσια στον δεύτερο γύρο των αγώνων νοκ-άουτ αγωνίστηκε η Μπεκιάρη Ανδρονίκη, όπου αποκλείστηκε χάνοντας τον αγώνα από έμπειρη και μεγαλύτερη αθλήτρια.
Με μία νίκη και μία ήττα αποκλείστηκαν από τη φάση των ομίλων οι Λυγούρας Α., Ρούφα Ευτ. και Νάνου Ειρ. Δεν προχώρησαν επίσης από τους ομίλους η Ευθυμίου Άννα (2 ήττες, 1 νίκη) και ο Μαντρατζής Ι. (2 ήττες).
Συνολικά η εμφάνιση των παιδιών κρίνεται ως πολύ καλή, ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε το πλήθος των συμμετεχόντων (100 παίδες, 30 κορασίδες) και το υψηλό επίπεδο των αθλητών που αγωνίστηκαν. Γενική εντύπωση είναι πως από τουρνουά σε τουρνουά τα παιδιά βελτιώνονται και καταλαμβάνουν όλο και υψηλότερες θέσεις. Πολλά συγχαρητήρια!!!

1 σχόλιο:

  1. ο Λυγουρας Σωτηρης και Μαντρατζής Ιωάννης του Α2 στο 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.