Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Παραμένουν δύο τμήματα ΤΕΙ στη Φλώρινα

Με βάση το σχέδιο «Αθηνά» που παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Παιδείας, σημαντικές αλλαγές θα επέλθουν και στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
Στη Φλώρινα, θα παραμείνουν τα τμήματα Ζωικής και Φυτικής Παραγωγής της ΣΤΕΓ, τα οποία μάλιστα απορροφούν τα αντίστοιχα τμήματα του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Όχι όμως και το τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων, το οποίο πηγαίνει στην Καστοριά.

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΕΙ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΙ ΓΕΛΕΙΟ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι αδικο εμας που επιλεξαμε να σπουδασουμε εμποριας και ποιοτικου ελεγχου αγροτικων προιοντων να απορροφηθουμε απο μια σχολη που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο που επιλεξαμε στο μηχανογραφικο. πρεπει να βρεθει μια λυση ετσι ωστε οι φοιτητες του τμηματος Ε.Π.Ε.Α.Π να συνεχησουμε τις σπουδες μας ακριβως στο ιδιο αντικειμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω ηθελα να σπουδαζω ποιοτικο ελεγχο...αν ηθελα οικονομικα θα το δηλωνα...και εκτος αυτου ρωτανε αν εχουν οι γονεις μας λεφτα για μετακομισεις κλπ..βεβαια ποτε δεν νοιαστηκαν για τους φοιτητες...χαλια μαυρα...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η σχολη ειναι γεωπονικη,ουδεμια σχεση εχει με οικονομικη σχολη!!!ειναι αδιανοτητο και αστειο ,και εμεις που εχουμε ηδη πτυχιο δλδ τι θα κανουμε/.???τοσα εξοδα τοσα χρονια τοσος κοπος για να παρουμε ενα πτυχιο που δεν θα υφισταται/?????εμας ποιος θα κατοχυρωσει τις σπουδες που καναμε τοσα χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.