Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ευχές από τους παίχτες του Αμύντα για το 2013

Λίγο πριν οι παίκτες του Αμύντα Αμυνταίου επιστρέψουν στις προπονήσεις, εν όψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το νέο έτος (13/1 Αναγέννηση Άρτας – Αμύντας Αμυνταίου). Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Θεοχαρίδης και Θωμάς Χατζηπέτρου στέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού τύπου τις ευχές τους για το 2013!!!
Παναγιώτης Δημητρίου: «Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία ,αγάπη και ευημερία σε όλο τον κόσμο.
Ο Αμύντας και τούτη τη χρονιά είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, εκπροσωπώντας επάξια τη πόλη που γέννησε το χάντμπολ».
Γιώργος Θεοχαρίδης: «Εύχομαι το 2013 να είναι ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο έτος για τους Έλληνες, αλλά και για τον χώρο της χειροσφαίρισης.
Ευελπιστώ όπως και όλοι, να περιοριστούν οι επιπτώσεις της οικονομικής συγκυρίας, προκειμένου η χώρα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της και σταδιακά να ορθώσει το ανάστημα της».
Θωμάς Χατζηπέτρου: «Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά για τους δημότες του Αμυνταίου.
Σ δύσκολες εποχές, όπου ο αθλητισμός βιώνει τη δική του κρίση, όλοι στον Αμύντα (διοίκηση, προπονητές αθλητές/τριες) κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε να διατηρήσουμε τον σύλλογο σε περίοπτη θέση».

2 σχόλια:

  1. Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ PRO ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟ - ΚΟΖΑΝΗ (ΤΕΛ.ΚΥΠΕΛ.)...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ; ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ KARABATIC Η ΙVANO;

    Υ.Γ. ....ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΗΝ Α1 ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ:ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ , ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α1(ΠΤΟΛΕΜ.) , ΠΑΙΔΙΚΟΕΦΗΒΙΚΑ ROSTER, ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΙΩΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.... ...ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΥΝΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ COPY +PASTE ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ !!!!ΕΛΕΟΣ!!!ΠΡΩΤΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΑΝΤΜΠΟΛΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.