Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Νίκη στην πρεμιέρα για την ομάδα γυναίκων του Φιλώτα

Νικηφόρα ξεκίνησε την προσπάθειά της στην αυλαία του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών η ομάδα του Φιλώτα ΜΠΣ, οπού έπαιξε με την αντίστοιχη ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ Φλώρινας, στο ΔΑΚ Φλώρινας, με σκορ 14-33.
Η ομάδα μας πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή, βγάζοντας γρήγορες και όμορφες φάσεις και επικράτησε άνετα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες. Τα δεκάλεπτα ήταν 1-4, 2-10, 4-17 ημίχρονο, 8-23, 10-30, 14-33 τελικό.
Καλύτερες παίκτριες του αγώνα από τον Φιλώτα, ήταν οι Σουμτάκη (6/7 πέναλτυ) και Τσουτσουλάκη (10 γκολ) ενώ από την Ακαδημία ήταν η Κωνσταντινίδου Β. (6 γκολ).
Ακαδημία: (Καζαντζίδης Τέλης) Ναούμ Σοφία, Παπαδοπούλου Μαρκέλα, Παπαδοπούλου Χιονάτη 4, Σελεμίδου Κυριακή 4, Καζαντζίδου Γεωργία, Κωνσταντινίδου Βασιλική 6, Πασχαλίδου Αικατερίνη, Δουιτσή Μαρία.
Φιλώτας: (Λιότσκα Θεανώ) Τσουτσουλάκη Τάνια 10, Γκάτσιου Άννα 4, Κλάζογλου Ειρήνη 2, Αβραμίδου Χαρά, Πιχτράκη Γεωργία 2, Σουμτάκη Ιωάννα, Φυλάκη Φιλιππία 7, Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα 2, Παραστατιδου Σουμέλα, Στρατάκη Ειρήνη 5, Τολούδη Ελευθερία, Βογιατζή Μαρία, Κέρλοβα Άννα 1.
Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε, τους διαιτητές του αγώνα Ράλλη Χριστίνα και Νιάνιου Αικατερίνη, οι οποίες ήταν πάρα πολύ καλές, αλλά και την ομάδα της Φλώρινας για το καθαρό παιχνίδι και την φιλοξενία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.