Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Επιτυχιών συνέχεια για το σύλλογο «Παγκράτιον»

Επέστρεψε, από το Αρμένιο της Λάρισας η αποστολή του συλλόγου «Παγκράτιον», όπου έλαβε μέρος στο κύπελλο Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας όλων των κατηγοριών. Η πενταμελής αποστολή γύρισε με γεμάτες τις αποσκευές της, έχοντας κατακτήσει έξι μετάλλια, εκ των οποίων 4 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.
1. Τσαρτσιταλίδης Ηλίας: 1η θέση kata, 1η θέση kumite Ν. Ανδρών
2. Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη – Μαρία: 1η θέση kata Νεανίδων
3. Αναστασίου Τραϊανός: 1η θέση kata Παίδων 10 – 12 ετών
4. Παλαιογιάννη Φωτεινή: 2η θέση kata Κορασίδων 8 – 10 ετών
5. Μιμιλίδης Παναγιώτης: 3η θέση kata Παίδων 7 – 9 ετών
Η διοργάνωση ήταν άψογη και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
Αγωνιστικά, την παράσταση έκλεψαν τα αδέλφια, Ηλίας και Ειρήνη - Μαρία Τσαρτσιταλίδη. Ο Ηλίας και πάλι ψηφίστηκε ως M.V.P των αγώνων κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια και Ειρήνη – Μαρία η οποία, από πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, μεταπήδησε στο καράτε και στην πρώτη της εμφάνιση σε αγώνες κατέπληξε τους πάντες, κατακτώντας πανάξια το χρυσό μετάλλιο κερδίζοντας όλους τους αγώνες με τρεις σημαίες (με μηδέν χαμένους πόντους) αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο Αναστασίου έδειξε πως είναι σταθερή αξία αφού σε όλους τους αγώνες που συμμετείχε ήταν στο βάθρο των μεταλλίων. Σταθερή θέση στα μετάλλια έχει και η μικρή Παλαιογιάννη Φωτεινή η οποία κέρδισε όλους τους αγώνες με τρεις σημαίες και έχασε στον τελικό με 2 – 1 στις λεπτομέρειες και ο βενιαμίν της ομάδας ο 7χρονος Μιμιλίδης Παναγιώτης στην δεύτερη του εμφάνιση ανέβηκε και πάλι στο βάθρο.
Συμμετοχή στους αγώνες είχε και ο καταξιωμένος πλέον Φλωρινιώτης διαιτητής Κορομπίλης Νικόλαος, η κλήση του οποίου από την Ομοσπονδία δείχνει την ανοδική του πορεία.
Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων και ο senpai Τσουλιάς Γεώργιος.
Ο sensei Κορομπίλης Γεώργιος δήλωσε: συγχαρητήρια στα παιδιά, εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνοδέψω τα παιδιά για να δω από κοντά τις επιδώσεις τους, για τις οποίες ήμουν σίγουρος. Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου γίνεται τρομερή δουλειά η οποία έχει αποτελέσματα. Τα παιδιά δοξάζουν την Φλώρινα και τον σύλλογο όπου και να παίζουν, διαφημίζουν το άθλημα και έκαναν έναν μικρό σύλλογο από την άκρη της Ελλάδας να φαντάζει αξεπέραστο εμπόδιο από τους μεγάλους συλλόγους των μεγάλων αστικών κέντρων που δουλεύουν σε τρομερά καλύτερές συνθήκες από εμάς, το δείχνει άλλωστε η Πανελλήνια κατάταξη του συλλόγου, αισίως φτάσαμε στην 4η θέση και θα παλέψουμε για παραπάνω.
Είμαι περήφανος που έχω και προπονώ αυτά τα παιδιά, θέλω επίσης να συγχαρώ τον βοηθό μου senpai Τσουλιά Γεώργιο και να υποσχεθούμε πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας το άθλημά μας και τον σύλλογό μας. Να ευχηθώ στον γιο μου Νίκο ο οποίος προσφέρει στο άθλημα από το πόστο της διαιτησίας καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στις εξετάσεις διαιτησίας της Ομοσπονδίας που θα συμμετάσχει για να αλλάξει κατηγορία. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο μας Τσαρτσιταλίδη Κίμων και τον έφορο Τσομπανόπουλο Δημήτριο για την αγόγγυστη προσφορά τους στον σύλλογο.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.