Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Σύσκεψη στην Π.Ε. Φλώρινας ενόψει της κακοκαιρίας

Τα μέτρα αντιμετώπισης των προβλημάτων που θα προκύψουν από το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται στις 6 και 7 Ιανουαρίου, καθώς και η ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων φορέων, εξετάστηκαν σε έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας.
Μετά τη σύσκεψη, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης δήλωσε: «Επιβάλλονταν να γίνει η σύσκεψη γιατί ενόψει της κακοκαιρίας θα έπρεπε να δούμε τα αδύνατα σημεία του συντονισμού μας, να κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό για να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε έτοιμοι, περιμένουμε το χιονιά και ζητάμε και τη συνδρομή των πολιτών».
Ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας κ. Πέτρος Λάτμος είπε από την πλευρά του: «Η Ελληνική Αστυνομία είναι παρούσα σε συγκεκριμένα οδικά σημεία, προκειμένου να ενημερώνει τους οδηγούς ως προς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και αυτό που θέλουμε είναι οι οδηγοί να είναι συνεργάσιμοι μαζί μας και να φέρουν πάντοτε αντιολισθητικές αλυσίδες και χιονολάστιχα. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά».
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φλώρινας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, ο διοικητής του τμήματος Τροχαίας Φλώρινας, εκπρόσωποι των δήμων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών, της ΔΕΣΕ, της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού, των ΚΤΕΛ Αστικών και Υπεραστικών Γραμμών, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας και υπηρεσιακοί παράγοντες.


1 σχόλιο:

  1. Να τους πείτε να κατεβάσουν τα "μαχαίρια" απο τα εκχιονιστικά...!!!
    Ο δρόμος να είναι γεμάτος με χιόνι,το αμάξι να μη μπορώ να το ελένξω γιατί τσουλάει απο μόνο του και να βλέπω τα εκχιονιστικά (2 συγκεκριμένα) να περνάνε τον ίδιο δρόμο χωρίς να τον καθαρίζουν...
    Και δεν αναφέρομαι για κανένα δρομάκι αλλα για τον δρόμο Φλώρινας-Αρμενοχωρίου και Φλώρινας-Καλλινίκης...!!!

    Ή πιστεύουν πως αν γίνει κάποιο ατύχημα δεν έχουν καμία ευθύνη; Πρώτα αυτοί θα κατηγορηθούν...

    Βλέπω να έρχεται χιονιάς που να "τσούζει" Κύριοι...Σοβαρευτείτε και κάντε σωστά την δουλειά σας,αλλιώς δώστε την θέση σε κάποιον ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.