Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΝΟΔΕ Φλώρινας: Δεν έχει δοθεί κανένα χρίσμα

Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας παίρνει θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ευρέως τον τελευταίο καιρό για υποψηφιότητες του κόμματος στο νομό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, σχετικά με την ονοματολογία των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σε ότι αφορά τις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από πολλούς να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Αυτό δείχνει και τη δυναμική του κόμματος όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί, στις επόμενες εκλογές, να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο την οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Η τήρηση των Αρχών του Καταστατικού καθώς και η τήρηση των διαδικασιών του Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης του Κόμματος αλλά και των αποφάσεων των συντεταγμένων οργάνων του αποτελεί αυτονόητη δέσμευση όλων. Οι διαδικασίες αυτές είναι συγκεκριμένες και απόλυτα ξεκάθαρες για τους πάντες.
Με την παρατήρηση αυτή, τα συντεταγμένα όργανα του κόμματος θα προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας όταν έρθει η ώρα και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Προς το παρόν καμία διαδικασία δεν ξεκίνησε και κανένα χρίσμα δεν δόθηκε.
Ότι άλλο γράφεται και δημοσιοποιείται στα ΜΜΕ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και έχει ως σκοπό να πλήξει όχι μόνο τα ίδια τα πρόσωπα αλλά κυρίως τον Εθνικό Στόχο που είναι η αυτοδυναμία του κόμματος και συνακόλουθα η σωτηρία και η προκοπή του τόπου.
Η ΝΟ.Δ.Ε. Φλωρινας θα σταθεί σθεναρά απέναντι σε όσους προσπαθούν με κάθε τρόπο, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, να πλήξουν την πρωτοκαθεδρία της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές. Ήρθε πια η ώρα να απαλλαγούμε μία ώρα αρχύτερα από την καταστροφική και ανάλγητη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο. Το δρόμο που χάραξε ο πρόεδρος του Κόμματος Αντώνης Σαμαράς και για τον οποίο καθημερινά δίνει μάχες εντός και εκτός Ελλάδας. Οι μάχες αυτές δεν μπορούν να καπηλεύονται από κανέναν και για τίποτε".

3 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΖΥΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΑΝ Η ΝΟΔΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙ Η ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΘΕΜΑΤΑ; ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ Η ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ;

    ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΑΓΗ 100% ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.