Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Επιβεβαιώθηκε η επίσκεψη Μιχελάκη στη Φλώρινα - το αναλυτικό πρόγραμμα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η ΝΟΔΕ Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει τη σχετική ανάρτησή μας σχετικά με την επίσκεψη του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Γιάννη Μιχελάκη την Κυριακή στη Φλώρινα.
Το πρόγραμμα του κ. Μιχελάκη έχει ως εξής:
10:30 π.μ.: Επίσκεψη στον Δήμο Αμυνταίου
11:30 π.μ.: Επίσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας
11:45-12:15 π.μ.: Επίσκεψη στον Δήμο Φλώρινας
12:30 π.μ.: Συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ
13:00 π.μ.: Νομαρχιακή συνέλευση (ΝΟΣ) στον ίδιο χώρο (ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ)

6 σχόλια:

  1. Μυρίζει έντονα εκλογές...ας τον ενημερώσει κάποιος από τους μαθητευόμενους κομματικούς αυλοκόλακες της ΝΔ τα τεράστια προβλήματα που έχει ο νομός με την ανεργία και τις πολικές θερμοκρασίες και ας τον πάει μια βόλτα στην πολιορκημένη από το χιόνι πόλη..γιατι αν κάτσει στα ζεστα γραφεία του δήμου και του ξενοδοχείου θα νομίσει πως είμαστε Νταβός της Ελβετίας...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη βγει η Νου Δου να μας λύσει τα προβλήματα! Εδώ στη Φλώρινα την ψηφίζουν όλοι οι γλύφτες που βολεύτηκαν στο Δημόσιο (Αστυνομία, ΔΕΗ, αγροφύλακες κλπ.). Γιατί να τους κάνουμε το χατήρι και να βγει το κόμμα τους; Για να βολέψουν και τα εγγόνια τους; Δε σφάξανε. Καλά και το ΠΑΣΟΚ θα πάθει το "έλα να δεις". Άλλο κάρο με πατάτες. Κανένας, ρε, ουστ!

      Διαγραφή
    2. Αρκεί στην τελευταία φάση της επίσκεψής του που είναι η Νομαρχιακή συνέλευση, να μην περιοριστεί σε έναν μονόλογο αποζητώντας το χειροκρότημα των παρισταμένων, αλλά να ακούσει τις απόψεις τους και να πάρει θέσεις ξεκάθαρες.

      Διαγραφή
  2. και είχαμε μιά σκασίλα αν ερθει!"καήκαμε" στην κυριολεξία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχασετε να του δωσετε κ` κλειδια της πολης ,καλα μας κανουν αφου υπαρχουν φλωρινιωτες να τον υποδεχθουν ,τοτε τι κλαψουριζετε μας πηραν απο την φλωρινα αυτο το αλλο και για να μην πω τη μας αφησαν ,στηλτε τους ψευτες τους πολητικους στον αγιριστο .ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 3.500 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΤΩ .ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΞΑΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΕΣ 2.000 ΜΕΙΟΝ.
    ΕΞΩ ΟΛΟΙ 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.