Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τη νέα σχολική χρονιά

Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει με πολλά όνειρα και προσδοκίες. Ένα συναρπαστικό, μα και δύσκολο, «ταξίδι» για τα παιδιά μας στον κόσμο της γνώσης.
Αγαπητοί μαθητές,
για αυτή τη νέα χρονιά σας εύχομαι ολόψυχα πρόοδο και κάθε επιτυχία. Κάθε ξεκίνημα είναι και μια αφορμή να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για μάθηση και δημιουργία.
Παράλληλα, απευθύνω και τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική και να φέρει στη Φλώρινα νέες επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο.
Αλλά και στους γονείς των μαθητών θέλω να ευχηθώ καλό κουράγιο, γιατί αυτοί θα είναι οι συνοδοιπόροι στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.
Ως Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας οφείλω να τονίσω τη μεγάλη ευθύνη που νοιώθουμε απέναντι στα παιδιά και προσπαθούμε να δημιουργούμε όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να είναι αφοσιωμένοι στο σπουδαίο έργο τους.
Κοινός μας στόχος άλλωστε είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Με τη διαρκή συνεργασία όλων, πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.
Η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον και παρά τα προβλήματα στο χώρο της παιδείας, θα πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Καλή δύναμη και καλή πρόοδο σε όλους.

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.