Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο σύλλογος ΑμΕΑ Φλώρινας για τη διοικητική απομάκρυνση του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου

Με το παρόν έγγραφο θέλουμε να σας κάνουμε γνωστή την θέση των ατόμων με αναπηρία Ν. Φλώρινας για την Διοικητική Απομάκρυνση του ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου και την ένταξη του στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.
Είμαστε κάθετα και εκ διαμέτρου αντίθετοι με αυτή την απόφαση. Πιστεύουμε ότι το ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου αφού πλέον εντάσσεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας θα πρέπει και Διοικητικά να ανήκει στο Νοσοκομείο της Περιφερειακής Ενότητας που βρίσκεται και γεωγραφικά. Είναι παράδοξο η Διοίκηση να ανήκει σε περιφερειακή ενότητα διαφορετική απ’ αυτήν που ανήκει το Κέντρο Αποκατάστασης.
Πιστεύουμε ότι εφόσον το ΚΑΦΚΑ ανήκε στην Φλώρινα πρέπει και να παραμείνει Διοικητικά στην Περιφερειακή ενότητα Φλώρινας γιατί διαφορετική απόφαση οδηγεί τον Νομό σε μαρασμό.
Επιπλέον με την πλήρη λειτουργία των 100 κλινών του ΚΑΦΚΑ θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάπτυξη στον τομέα της υγείας για το Νομό Φλώρινας.
Η Φλώρινα, που είναι ήδη ένας φτωχός Νομός χωρίς ανάπτυξη, που ολοένα και υποβαθμίζεται με την απομάκρυνση του τρένου, με την απομάκρυνση τμημάτων του ΤΕΙ, με την απομάκρυνση στρατιωτικών μονάδων, με την μη κατασκευή του κάθετου άξονα, οδηγείται τώρα και σε περαιτέρω απομόνωση.
Κύριοι,
Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτή η συνεχής υποβάθμιση του Νομού Φλώρινας. Παρά τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, πρέπει κάποτε να γίνει πράξη αυτό που συχνά ακούμε από τους πολιτικούς ότι η Ελλάδα ξεκινάει από τα σύνορα και δεν τελειώνει σε αυτά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.