Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας σε τελετές αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης παρέστη στην καθιερωμένη τελετή αγιασμού σχολείων της Φλώρινας, όπου και ευχήθηκε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς το νέο διδακτικό έτος να αποτελέσει την αφετηρία γόνιμης και παραγωγικής εκπαιδευτικής δραστηριότητας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιάδης βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο, στο 1ο Λύκειο και στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο, όπου στις τελετές αγιασμού χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος.
Αναφερόμενος στη νέα χρονιά επισήμανε την ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε θέματα παιδείας, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Δακή για καλή σχολική χρονιά.
Ο κ. Ηλιάδης υπογράμμισε επίσης και το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως όλα θα κυλήσουν ομαλά. Καταλήγοντας τόνισε πως τα προβλήματα που υπάρχουν και στο χώρο της παιδείας, μπορούν να αντιμετωπιστούν με την ενότητα και τη συνεργασία όλων, προς όφελος των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.