Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαριστήριο του δημάρχου Αμυνταίου στους συντελεστές του Φεστιβάλ Βεγορίτιδας

Το 1ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και αποτελεί την αρχή ενός θεσμού, που πιστεύω ότι θα αναπτυχθεί στο μέλλον και θα συμβάλει όχι μόνο στην πολιτιστική αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και στην αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου. Πολλά εμπόδια υπερπηδήθηκαν για να φτάσουμε στο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας, με κυριότερα τη διαμόρφωση της πλωτής εξέδρας και του χώρου της παραλίας του Αγίου Παντελεήμονα, που ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς.
Θέλω να εξάρω την προσπάθεια των στελεχών του Ελληνικού Στρατού και να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αρχηγό ΓΕΣ, Στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, για την πολύτιμη προσφορά του.
Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους Αντιδημάρχους Θωμά Τζήγα και Στάθη Δεληγιαννίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Τρύφωνα Γεώργου και Κυριάκο Κύρκου, το Τοπικό Συμβούλιο τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κλήμη Μπούκτση και τους εθελοντές από τον Άγιο Παντελεήμονα, που όλες αυτές τις ημέρες δούλεψαν αδιάκοπα και με πολύ μεράκι για να καταφέρουμε το τελικό αποτέλεσμα.
Μεγάλες ευχαριστίες στους χορηγούς της εκδήλωσης: το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, τις Εκδηλώσεις ΠΡΕΣΠΕΣ και το Ξενοδοχείο ΑΤΕΡΟΝ.
Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, που αγκάλιασε το Φεστιβάλ από τα πρώτα του βήματα και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια.
Ήταν η πρώτη εκδήλωση του Φεστιβάλ Βεγορίτιδας και ενδεχομένως να υπήρξαν κάποιες ατέλειες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν ήταν αρκετά τα 1.700 καθίσματα που είχαμε τοποθετήσει στο χώρο. Ζητώ την επιείκεια του κόσμου και δεσμεύομαι προσωπικά ότι του χρόνου θα αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.