Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώνει παρών για την προεδρία της Π.Ε.Δ. ο Γιάννης Βοσκόπουλος

Τρίτωσαν οι…υποψήφιοι για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας! Μετά τους Δημοσθένη Κουπτσίδη και Παρασκευή Βρυζίδου, και ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος επιθυμεί να είναι υποψήφιος!
Αυτό ανέφερε ο ίδιος, μιλώντας πριν από λίγο στο Kozanimedia, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες! Πλέον, η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο για το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, με τους τρεις υποψήφιους να δίνουν πλέον…μάχη στο παρασκήνιο για την εξασφάλιση της στήριξης του κόμματος!

Πηγή: kozanimedia.gr

7 σχόλια:

  1. Και πολύ καλά θα κάνει να είναι υποψήφιος και καλό θα είναι και να εκλεγεί μάλιστα! Για το καλό της Φλώρινας. Τι παραπάνω έχουν Βρυζίδου και Κουπτσίδης? Μόνο το ότι τελειώνει σε -ίδης φαίνεται πως είναι αρκετό για κάποιους? Βλάχο βουλευτή το ΠΑΣΟΚ, πόντιο η Ν.Δ., πόντιοι και οι δυο αντιπεριφρειάρχες, ένας ντόπιος έχει μείνει σε καίρια θέση και πάτε να τον φάτε και αυτόν. Ουστ κοπρόσκυλα!!! Γιάννη προχώρα, μη κάνεις πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑ ΤΑΧΑΙ Η ΜΑΡΙΟΡΗ Ο ΦΕΡΕΤΣΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΙΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. e nai re.. toso petiximenos dhmarxos poy einai me toso terastio ergo kai san nomarxis e na min gini kai proedros na paei mprosta i dytiki makedonia san ti florina??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρώσεις αναμένεται να υπάρξουν για το δήμο Φλώρινας,καθώς δεν απέστειλε τα μισθολογικά στοιχεία των υπηρεσιών του, όπως όφειλε,αλλα ξερει να δηλώνει παρών για την προεδρία της Π.Ε.Δ. ο Γιάννης Βοσκόπουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pio kalo tis florinas re paidia?? ti exei kanei o kurios sti florina??ta kiklakia??sas parakalo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.