Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέντευξη του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Αντωνιάδη

Επίσκεψη του υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη στη Φλώρινα, στο τέλος Σεπτεμβρίου, προανήγγειλε ο αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Γιάννης Αντωνιάδης σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Κατά την επίσκεψη αυτή αναμένεται να συζητηθούν ο οδικός άξονας Φλώρινα – Πτολεμαίδα και το φράγμα της Τριανταφυλλιάς. Μάλιστα, ο κ. Αντωνιάδης τόνισε πως «όσον αφορά το φράγμα της Τριανταφυλλιάς δεν μπορεί να λέμε ότι είναι σωστό να μην ξεκινήσουμε κανένα καινούργιο έργο εάν δεν ολοκληρώσουμε τα παλιά κι ένα έργο που έχει ολοκληρωθεί κατά 60 - 70% το αφήνουμε στη μέση και θ' αρχίσουν οι φθορές σε λίγο», ενώ πρόσθεσε πως «έχουμε μάθει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα χρηματοδότησης στην πορεία της μελέτης του δρόμου Φλώρινας - Πτολεμαΐδας και εφόσον δεν υπάρχουν χρήματα για να συνεχιστεί η μελέτη καταλαβαίνετε χάσαμε το 4ο ΕΣΠΑ και θα χάσουμε και το 5ο ΕΣΠΑ».
Επιπρόσθετα, ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στην Κοζάνη. Παράλληλα κάλεσε τους δύο βουλευτές του νομού να αναλάβουν πρωτοβουλίες, ενώ πρότεινε και τη συγκρότηση ενός Περιφερειακού οργάνου, το οποίο θα εξετάζει όλες τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.