Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ο Γιώργος Λιάνης σχολιάζει τις δηλώσεις Αναστασιάδη

Η Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτε κι από κανέναν, όταν τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες της. Ο κ. Αναστασιάδης, αν είναι αλήθεια όσα γράφτηκαν ότι είπε σε εφημερίδα των Σκοπίων, εμφανίζεται να μιλάει εξ' ονόματος ενός λαού που ποτέ δεν του έδωσε το δικαίωμα να μιλάει νια αυτά τα θέματα και να λέει αυτά που λέει.
Έχει το δικαίωμα όμως σαν μέλος ενός κόμματος μέσα σε μια δημοκρατία όπως είναι η δική μας, να εκφράζει την διαφορετικότητα του. Αυτό το σεβόμαστε αλλά δεν το φοβόμαστε. Η πίστη στις ιδέες είναι καλό πράγμα, αρκεί οι ιδέες να μην είναι ολοκληρωτικές. Και ο κ. Αναστασιάδης αν μίλησε όπως μίλησε, μίλησε με ολοκληρωτικό τρόπο.
Η «Μακεδονοπληξία» του κου Αναστασιάδη με βρίσκει αντίθετο, όπως με βρίσκει αντίθετο και η «Ελληνοπληξία» ορισμένων άλλων... Η Ιστορία ξέρει. Και γελάει...
Μπορεί να είμαστε στα σύνορα αλλά δεν μου αρέσει να είμαστε ακραίοι. Η Φλώρινα πλήρωσε τα άκρα πολύ ακριβά. Κι αυτό ο κ. Αναστασιάδης και οι ομοϊδεάτες του θα πρέπει να το σκέφτονται πολύ καλά αν αγαπάνε και σέβονται τους πολύπαθους συμπατριώτες μας.

21 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάπου στη μέση δηλαδή κ. Λιάνη ε; Όλοι έχουν από λίγο δίκιο δηλαδή.. εάν κατάλαβα καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι δεν είναι στη μέση φίλε.
    Απλά δεν θέλει να τους δυσαρεστήσει. Γι αυτό και βάζει το ΑΝ ήταν αυτές οι δηλώσεις του Αναστασιάδη.
    Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να καταδικάσει απερίφραστα το κήρυγμα μίσους του Αναστασιάδη. Γιατί ο κύριος αυτός έφυγε από την πεπατημένη του 'Μακεδονισμού' και άρχισε τις εθνολογικές αναλύσεις για τον κόσμο του χωριού του, ένα κήρυγμα μίσους δηλαδή. Αυτό έπρεπε να το καταδικάσει, χωρίς καμία "ελληνοπληξία". Κανένας δεν αντέδρασε με ελληνοπληξία έτσι κι αλλιώς.

    Κύριε Λιάνη, αν ήσουν καθαρός απέναντι στον τόπο και τους ντόπιους που σε στηρίζουν ακόμα σε έναν βαθμό θα πρεπε να τον καταδικάσεις απερίφραστα και να τον απομονώσεις. Δεν θέλουμε τέτοιους προέδρους στη Φλώρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Σώστή και Σοβαρή τοποθέτηση απο θεσμικό παράγοντα του τόπου. Μπράβο Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΙΑΝΗ ΕΣΥ ΑΝΕΘΡΕΨΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΣΕΝΑ ΔΙΝΑΝΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΤΟΞΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΗΡΘΕ Η ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και τώρα τι θες κ. Γιώργο να σου πούμε μπράβο; H «Ελληνοπληξία» τι είναι; Κάποιοι από εμάς ξέρουμε από που κρατά η σκούφια μας και γενια μετά γενιά είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!! δεν το ανακαλύψαμε τώρα... Εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ ακόμα ορισμένοι αποκαλούν ξένους στην Φλώρινα, γιατί πείραν θάρρος από τύπους σαν εσένα. Για να τελειώνουμε με αυτό, η χώρα αυτή ονομάζεται Ελλάδα και δεν υπαρχει αυτό που λες εσύ «Ελληνοπληξία»... αλλά τι περίμενες να ακούσεις από ένα δειλό και προδότη. Γιατί αυτό είσαι κ. Γιώργο και στο έχω πει και στα ίσα. Πρόδοσες το κόμμα μας που σε άνδρωσε και σε τάισε, πρόδοσες το τόπο μας και είμαστε χωρίς κυβερνητικό βουλευτή και είσαι δειλός γιατί δεν τολμάς να συκωθείς να φύγεις από την Βουλή Των Ελλήνων!!! Πρόδοσες το κόσμο του κόμματος που σε τίμησε και σε έβαλε για άλλη μια φορά στην βουλή. Τώρα μας λες ότι έχουμε και «Ελληνοπληξία». Τόσο ξεφτύλα δεν σε περίμενα... να όμως που έκανα λάθος.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιάνη και "με τους συνοριοφύλακες και με τους λαθρομετανάστες" δέν γίνεται ΝΑ ΕΊΣΑΙ ...ΠΆΡΕ ΘΈΣΗ..ΑΥΤΉ Η ΘΈΣΗ ΠΟΥ ΠΉΡΕς ΦΑΒΝΕΡΏΝΕΙ ΔΕΙΛΙΑ ....οι μεσοβέζικες ονειρώξεις πουθενά δέν οδηγησαν ..ΆΥΤΉ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΕΚΦΥΓΗ απο ένα μείζων εθνικο πρόβλημα που δυσφημίζεται η Φλώρινα,.ο τόπος που έγινες βουλευτής επι δεκαετίες..αρκετά ανεχθήκαμε εμείς οι Έλληνες Μακεδόνες τα πανηγύρια συνεντευξεις μίσους του κάθε Βοσςκόπουλου και ασλάκωφ στην μελίτη.Δέν έχεις να χάσεις ψήφους..άλλωστε κατα δήλωσιν δική σου....η κλεψύδρα σου άδειασε...μήν χαιδέυεις αυτους που φτύνουν την Ελλάδα...και κάτι τελευταίο "άνεμους χάιδευες ΘΥΕΛΛΕΣ θα θερίζεις" και θα το υποστούμε εμείς που δέν ζουμε στα προάστια των Αθηνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο 11:22 πανέξυπνος τύπος.. δεν νομίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η διπλωματική στάση σας κ. Λιάνη δεν ικανοποιεί κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΗΛΑΤΟΣ ΕΝΕΙΨΕ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπραβο ωρε τα ειπες καλα.
    Μακαρι να ηξερες και τι έλεγες.

    Ασυναρτησιες το λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. " Η Φλώρινα πλήρωσε ακριβά τα άκρα..." Ετσι γενικώς και αορίστως. Μια γελοία θεώρηση ενός καιροσκόπου δημοσιοσχεσίτη που δείχνει ότι δε θεωρεί τον εαυτό του ακόμα τελειωμένο πολιτικά για τα πράγματα του τόπου. Η Φλώρινα πλήρωσε και θα πληρώνει για πολλά χρόνια ακόμα τη δική του παρουσία πολύ περισσότερο απ' ό,τι οι πληγές του εμφύλιου. Μια παρουσία σημαδεμένη από την αδιάντροπη εξαγορά ψήφων και συνειδήσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θαυμάστε επίπεδο πολιτικού.
    Να μην τολμάει να πάρει σαφή θέση!
    Ε, ρε, τι κανουν οι ψήφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΑΝΟΜΠΛΟΓΚ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΑΣΛΑΚΩΒ (ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν' ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΜΕ). ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) MIA ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΤΑΝ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΥΜΠΑΣΗ (ΜΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΟΒΟΣ; ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΛΙΑ ΚΥΡΙΕ ΛΙΑΝΗ;) ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ (ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ;), ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΑΚΟΥΣΑ, ΕΜΑΘΑ, ΜΥΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ).

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΤΟ ΛΙΑΝΟΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ (ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ)

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΣΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ (ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
    ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ’’ΑΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ΄΄
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΨΑΞΤΕ ΣΤΟ YOU TUBE ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμε (2:27) είναι φανερή η προσπάθεια σου να διαφημίσεις κάποιο άλλο blog, μόνο που το κάνεις με τον απόλυτο χυδαίο και γελοίο τρόπο. Τα παραμυθάκια σου για Λιανομπλογκ και για άλλα "καλά" blog, πούλα τα εκεί που νομίζεις ότι σε παίρνει... αλλά μην το κάνεις τόσο ξεδιάντροπα, εκτίθεσαι... εκτός κι αν έχεις να λαμβάνεις από εκεί, οπότε δε σε ενδιαφέρει! Μέχρι όμως να αποκαλύψεις τα συμφέροντα σου (αν έχεις το θάρρος να το κάνεις) καλύτερα να σωπαίνεις! Γιατί, επαναλαμβάνω, εκτίθεσαι και γελοιοποιείσαι, όσο δε φαντάζεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΗΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΗΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΙΑΝΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΩΡΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζεις αγαπητέ ανώνυμε 5:19 (που απ' ότι φαίνεται είσαι και 2:27) ότι βρήκες θέμα να ασχολείσαι και ότι θα μας παρασύρεις; Η ουσία είναι αυτή που περιγράφω και εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά. Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός σου... δεν έχω ανάγκη ούτε να απολογούμαι, ούτε να δίνω απαντήσεις σε αναγνώστες με τόσο "σκοτεινούς" σκοπούς. Αν δε σ'αρεσει αυτό το blog, μπορείς να διαβάζεις το άλλο που τόσο πολύ εκθειάζεις (ούτε δικό σου να ήταν). Τελεία και παύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΠΟΝΤΙΚΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΚΑΝΑ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ.ΓΕΙΑ ΣΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ μου φίλε δεν είναι το ότι δε θέλω να απαντήσω, και δεν υπάρχει κάτι για να απαντήσω, αλλά εδώ χάνουμε όλη την ουσία. Ειδικά αυτό το blog, αν ανατρέξεις σε όλες τις αναρτήσεις και τα σχόλια, μόνο για λογοκρισία και απόκρυψη δε μπορείς να το κατηγορήσεις. Η "ερώτηση" του συγκεκριμένου αναγνώστη όμως ήταν εκ του πονηρού και στόχευε κάπου πολύ συγκεκριμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.