Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Νεκρός 30χρονος στη λίμνη Ζάζαρη

Τραγικό θάνατο βρήκε πριν από λίγη ώρα ένας 30χρονος από το Λιμνοχώρι, ο οποίος μαζί με δύο φίλους του είχαν πάει για κολύμπι στη λίμνη Ζάζαρη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του neaflorina, όταν οι τρεις άντρες βούτηξαν στη λίμνη, ο 30χρονος – που δε γνώριζε καλό κολύμπι – παρασύρθηκε προς το βυθό της λίμνης και παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι φίλοι του δε μπόρεσαν να τον ανασύρουν.
Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ βρίσκεται αυτή την ώρα στην περιοχή και δύτες προσπαθούν να ανασύρουν το πτώμα του 30χρονου.

4 σχόλια:

  1. κρίμα και άδικο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν Αλβανός. Από 15 χρονών ζούσε στο Λιμνοχώρι.. Συλλυπητήρια και κρίμα για την οικογένειά του. Δεν ήξερε κολύμπι και τα νερά των λιμνών δεν έχουν άνωση, όπως της θάλασσας για να σε κρατάνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΒΟΗ8ΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΝ8ΡΟΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗ8ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥ8ΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΣΑΚΟΛ 8Α ΣΕ 8ΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.