Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

26 και 27 Αυγούστου οι φετινές «Πρέσπες»

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πρέσπες 2011» παρουσίασαν πριν από λίγο σε κοινή συνέντευξη Τύπου οι βουλευτές του νομού Γ. Λιάνης και Στ. Κωνσταντινίδης και οι δήμαρχοι Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος και Πρεσπών Β. Τσέπας.
Οι φετινές εκδηλώσεις θα είναι οι πιο λιτές και «φτωχές» της ιστορίας τους, καθώς θα διαρκέσουν μόλις δύο ημέρες, 26 και 27 Αυγούστου.
Την πρώτη ημέρα, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Φλώρινας (κτίριο Εξάρχου), η βραδιά θα έχει τον τίτλο «Από τον Παπαδιαμάντη στον Ελύτη» και θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Κ. Γεωργουσόπουλος, Δ. Μαρωνίτης, Κ. Καζάκος, Κ. Σιάνος, Γ. Χρονάς, Μ. Ναυπλιώτου, Σ. Σπυράτου, Σπ. Παπαδόπουλος, καθώς και το Ωδείο της Φλώρινας και ο Π. Στόικος.
Στη δεύτερη και τελευταία βραδιά των εκδηλώσεων, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου, θα εμφανιστούν ο Στ. Κραουνάκης και η «Σπείρα Σπείρα».

13 σχόλια:

  1. Τα ίδια Παντελάκη μου...
    Ειδικά η δεύτερη μέρα,... Στροφή στην ποιότητα.

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι Κ. Γεωργουσόπουλος, Δ. Μαρωνίτης, Κ. Καζάκος, Κ. Σιάνος, Γ. Χρονάς, Μ. Ναυπλιώτου, Σ. Σπυράτου, Σπ. Παπαδόπουλος

    ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ; (πηγή Χ.Ο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μικρή η φιέστα φέτος. Και μόνο καλλιτέχνες απο Φλώρινα και μια σεμνή εκδήλωση παλι θα έφτανε αλλα μην το παρακάνουμε κιόλας. Αρκει να μην εμφανιστεί κανας πολιτικός "βεληνεκούς" και ξεσηκώσει τον κόσμο. Αυτοι ας γιορτάσουν κρυμμενοι στις βίλες και στα κοτερα τους φετος, ας μην τραγουδήσουν την "φτωχολογιά" και μια χρονιά.

    Μακαρι τετοια συνεργασία των πολιτικών αρχών να υπήρχε και για τα θεματα που απασχολούν πραγματικά τον τόπο αλλα μόνο για φιέστες να κάνουμε είμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περικοπές και στον άρτο και στα θεάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφήστε τα αυτά ρε.. χάνετε την ουσία.. Δεν βλέπετε αυτή την ανείπωτη ομορφιά της φωτογραφίας; Όλα τα λουλούδια μαζί.. Εξαιρώ τον Τσέπα ο οποίος μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά απ΄όλες τις απόψεις. Δεν έχει φθαρεί ακόμα και κρατάει τον λόγο του σε ότι λέει, και δεν τάζει λαγούς με πετραχίλια. Ας ελπίσουμε να μείνει έτσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-ΣΠΕΙΡΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8 Αυγούστου 2011 2:04 μ.μ.
    που ξερεις εσυ ανθρωπε μου τι γινεται εδω πανω? εδω ζεις? αν αρχισουμε και βγαζουμε απλυτα στην φορα και αποδειχθει και αυτος τι ρατσα ειναι τι θα λες?
    ξερεις ποσα "πληρωσε" για να "αγορασει" ψηφους προεκλογικα?? καθως επισης τι ταξιματα εχει δωσει αλλα και τι ταξιματα εχει εκπληρωσει? και μην το πεις μαγκια αυτο...γιατι αυτο μονο μαγκια δεν ειναι.
    ενα πραμα θα σου πω: καποιος αντιδημαρχος εχει αγνοια σε πολυ σοβαρα θεματα καθως η γνωμη του δεν ακουγεται,αλλα καποιος παρατρεχαμενος (αντιπαθητικος απο ολη την πρεσπα σχεδον) κοβει και ραβει στον δημο. και ολα αυτα με τις ανοχες του τσεπα.
    θελετε και αλλα? εχει πολλα απλυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6.19 pou ta ksereis auta? Eisai ki esi mesa? kai an exeis kati na peis, yparxei eisaggeleas. Ante giati o kathenas sth kosmara tou. Pantou mprosta hsoun? Otan plirone, otan etaze. Mia xara einai o Tsepas. Magkas pou xtypaei to xeri sto trapezi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σε σχεση με τον βοσκοπουλο που εxουμε εδω ο τσεπας ειναι super!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι βρε μεγαλε!! μπροστα ημουν οσο ψευτικο και αν ακουγεται δυστυχως...2 φορες στην "πληρωμη" και ατελειωτες στο ταξιμο!!
    οσον αφορα το χτυπημα του χεριου στο τραπεζι μονο αυτο δεν φτανει... το χτυπαει. τι εγινε? να το παιξει ξυπνιος σε εμας τα βοδια που τον χειροκροτουμε? μονο αυτο του εμεινε...
    και οσον για τον αλλον ''βοσκο'' σας...εκεινος ξερει και 5 γραμματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Afou eisai mesa pes mas poios eisai. Giati to kribeis. Na doume an exeis dikio. Kai ksereis kamia fora ta ptyxia kai ta 5 grammata den se kanoun anthropo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άκου λίγο 2:ο4.. ο Τσέπας ότι έκανε το έκανε παλιότερα για να βγάλει κανά φράγκο χωρίς να βλάψει κανέναν όμως. Όλοι ξέρουν τι γινόταν με τα πρόβατα κ.τ.λ. πριν 20 χρόνια. Τώρα είναι καθαρός όμως. Κονόμησε και άραξε ο άνθρωπος.. ενώ εσύ κοιμόσουν.. έτσι για να μη λες ότι δεν γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε.. και πολύ καλά μάλιστα. Αφού φαντάσου ότι ο άνθρωπος σχεδιάζει να κατασκευάσει τον δεύτερο διακρατικό αγωγό γάλακτος παγκοσμίως.. Τον πρώτο ξέρεις ποιός τν έφτιαξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μην φανει περιεργο αν δειτε καμμια εκπομπη του 30φυλλοπουλου με θεμα τον τσεπα...
    κατι ψηνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.