Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Κλειστά και αύριο τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

31 σχόλια:

  1. Μπράβο δήμαρχε,ποιος θα πήγαινε αύριο με το κρύο στο σχολείο πολύ καλή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο Δημαρχαρα!!!Γιαυτο σε αγαπαμε ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους -13 είχε σήμερα το πρωί και στο σχολείο δεν υπάρχει πετρέλαιο ούτε για δείγμα με μπουφάν θα κάναμε πάλι μάθημα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί κάνατε πολλές φορές μάθημα.

      Διαγραφή
    2. Κάναμε βέβαια κάναμε πριν τις διακοπές των χριστουγεννων, τώρα μ' αυτήν την κακοκαιρία κρίνεται αδύνατον !!

      Διαγραφή
    3. Εσύ που ξέρεις τι γίνεται στα σχολεία φίλε μου; Μόνο να κατηγορούμε και να επικρίνουμε ξέρουμε...αλλά στην πράξη τίποτα.

      Διαγραφή
  4. στον δημο πρεσπων για να δουμε θα τα κλεισουν? η μπα σαν σημερα τα μισα παιδια πηγαν τα αλλα όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλοί κακός εμένα μου αρέση το σχολίο μαθένω πολλά γράμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο! 40 χρονών άνθρωπος πίσω από μια οθόνη να γράφει επίτηδες με ορθογραφικά λάθη προσπαθώντας να δείξει το επίπεδο των μαθητών. Ντροπή σου φίλε μου μόνο αυτό σου λέω.

      Διαγραφή
    2. Ωραιος δημαρχε μπραβο!!!

      Διαγραφή
  6. Τα σχολεία έπρεπε να κλείσουν και έκλεισαν όσους τους πειράζει που έκλεισαν να πάνε αυτοι να κανουν μαθημα στα σχολεια χωρις θερμανση έλεος δηλαδη μια θελετε να κλεισουν και την αλλη επξδη έχετε συμφέρον βρίσκετε την δικαιολογία "μαθαινω πολλά γραμματα"σε εσένα μιλιά 11:54πμ αν δεν σου αρέσει πήγαινε Κανέ ΕΣΥ μαθημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ευκολο να γραφεισ απο κινητο ξερεις .,,

      Διαγραφή
  8. ΝΑΙΙΙΙΙΙ.....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ώστε εσύ έμαθες ήδη γράμματα ούτε που το χρειάζεσαι το σχολείο."Πολλοί,αρέση,μαθένω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή το "σχολίο" θες να πεις ότι είναι γραμματικά ορθό; ΝΤΡΟΠΗ σου 11.54 π. μ...

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να προσθέσω και το αξέχαστο "κακός" λες και μιλάμε για το κακό λύκο...
      Ό, τι να 'ναι...

      Διαγραφή
  10. Να μην κανουν ενα τετραήμερο ακόμα διακοπές οι δάσκαλοι να μην γεμίσουν οι καφετέριες στον πεζόδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βαρέθηκες την ίδια "καραμέλα";;

      Διαγραφή
    2. η αλήθεια είναι πως έχεις καταντήσει σπαστικός μέχρι αηδίας έλεος , (στο κάτω κάτω τι σε πειράζει ας βγάλουν και αυτές το μεροκάματο τους αφού τις υπόλοιπες ημέρες είναι μισογεμάτες/μισοάδειες) άνοιξε και εσύ μια καφετέρια και μετά θα δεις πόσο θα χαίρεσαι που κλείνουν τα σχολεία

      Διαγραφή
  11. Μπραβο δημαρχαρα να παμε για κανα fredo στον πεζοδρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα βρεφοι λεει κανονικα και τα αλλα κλειστα,,πολυ κουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα "βρέφη" που λες είναι φυσικό να πηγαίνουν με ο,τι καιρό κάνει ,γιατί κάποιοι γονείς που εργάζονται τα παιδάκια τους αναγκαστικά τα αφήνουν στους παιδικούς σταθμους,ενω τα αλλα παιδιά γυμνασίου και λυκείου ειναι σε θέση να καθίσουν και μόνα τους στο σπίτι...

      Διαγραφή
  13. "Εγο που δαιν κσερο ωρθωγραφεια θελο να κανω μαθιμα αυρειο" χαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι ανούσια όλα τα σχόλια και δυστυχώς δείχνουν ένα πολύ χαμηλό επίπεδο! Ούτε αυτό δεν μπορείτε να κρύψετε! Χρησιμοποιείτε το κλείσιμο των σχολείων για να κατηγορήσετε την παιδεία και τους εκπαιδευτικούς. Τα σχολεία δεν κλείνουν για τους εκπαιδευτικούς αλλά για τα παιδιά και ειδικά για τους μαθητές από τα χωριά που περιμένουν από τις 7:00 το πρωί σε πλατείες και διασταυρώσεις με -10 να περάσει το λεωφορείο να τα πάρει. Έλεος πια! Όσο για τα χάλια της παιδείας το κλείσιμο των σχολείων φταίει; Φτάσατε να επικαλείστε στα σχόλια, αναλφάβητους μαθητές, ανάξιους και τεμπέληδες δασκάλους και γεμάτες καφετέριες. Λες και μόνο η εκπαίδευση έχει ανίκανους.... ενώ ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας βλέπετε διαθέτει τους πιο ικανούς και εργατικούς υπαλλήλους. Απ' αυτούς κανέναν δεν βρίσκεις ποτέ έξω εν ώρα εργασίας; Όλοι είναι στο πόστο τους και εξυπηρετούν τέλεια τον πολίτη; Μην παραλογίζεστε λοιπόν, άξιοι - ικανοί και ανίδεοι - αναλφάβητοι υπάρχουν παντού. Απλά οι εκπαιδευτικοί σας κάθονται στο στομάχι για το ευνοϊκό ωράριο και τις μεγάλες διακοπές. Γ' αυτούς όμως άρχισε κανονικά η αξιολόγηση και δυσκολεύουν τα πράγματα με υποχρεωτικά προγράμματα, επιπλέον υποχρεώσεις την ώρα που οι μισθοί μειώνονται και τα έξοδα αυξάνονται. (για να μη πούμε και για τις μετακινήσεις των εκπ/κών που δεν καλύπτονται τα έξοδα τους). Οι υπόλοιποι υπάλληλοι στην Φλώρινα προς το παρόν την έχουν γλιτώσει την αξιολόγηση ή κάνω λάθος! Δεν μπαίνουν όλοι λοιπόν στην ίδια ζυγαριά, ας μη βγάζουμε κακία και ζήλειες κι ας εκτιμούμε αυτό που προσφέρει ο καθένας χωρίς να βρίσκουμε αφορμές και ευκαιρίες για να ρίχνουμε πυρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δυστυχως ολοι αυτοι που κανουν τους -αγραμματους- δειχνουν την παιδεια τους και παρακαλω ας το σταματησουν γιατι μας ντροπιαζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. stamatiste na lete blakies !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.