Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Γ. Μιχελάκης: «Δημιουργούνται κοινωνικές αδικίες εις βάρος της Φλώρινας»

Με στόχο να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής, αλλά παράλληλα και να διαπιστώσει τα προβλήματα και την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης επισκέφτηκε σήμερα το νομό Φλώρινας.
Σε σύντομες δηλώσεις τους ο κ. Μιχελάκης αναφέρθηκε στο πετρέλαιο θέρμανσης, στο τρένο, στα ενεργειακά, αλλά και στο θέμα των εκλογών και των εσωκομματικών του ΠΑΣΟΚ.
«Τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα και σε μια περίοδο δύσκολη. Ο κόσμος δε θέλει να ακούει λόγια. Μέχρι τώρα ο κόσμος έχει χορτάσει με υποσχέσεις κι εγώ δε θα μπω σε αυτή τη λογική. Για παράδειγμα το θέμα του τρένου προέκυψε τον τελευταίο χρόνο» είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για τα θέματα ενέργειας.

Υπάρχει απαξίωση της ΔΕΗ
«Η Μελίτη 2, αλλά και η Πτολεμαίδα 5, είναι σταθμοί που μπορούν να δώσουν θέσεις εργασίας και στο στάδιο της κατασκευής και στο στάδιο της λειτουργίας. Η ενέργεια είναι μία παράμετρος, η οποία δεν έχει να κάνει μόνο με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή, αλλά και αναπτυξιακά, ευρύτερα για τη χώρα» είπε ο κ. Μιχελάκης και πρόσθεσε πως «η ΔΕΗ είναι κρίσιμος τομέας για την περιοχή και τη χώρα και χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη και στρατηγική. Ήδη, βουλευτές από τους ενεργειακούς νομούς θα έχουν μία συνάντηση μέσα στην εβδομάδα για να συζητήσουν όλα τα θέματα και τις λεπτομέρειες.
Τα δύο τελευταία χρόνια υπάρχει πλήρης απαξίωση της εταιρίας και τα προβλήματα που έχουν σωρευτεί είναι τεράστια. Καλό θα είναι να έχουμε μία καταγραφή της εικόνας και να μπορέσουμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Ξεπούλημα όσο - όσο δε γίνεται και μάλιστα σε συνθήκες που είναι χρηματιστηριακά απαξιωμένα πολλά πράγματα».

Κοινωνικές αδικίες
Ερωτηθείς για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου θέρμανσης και σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. υπογράμμισε πως «η περιοχή αυτή δε μπορεί να αντιμετωπίζεται με τις νότιες περιοχές. Εδώ υπάρχουν 8 μήνες χειμώνας και το κόστος δεν επιβαρύνει μόνο τους κατοίκους, αλλά και τις επιχειρήσεις. Ήδη οι τομεάρχες οικονομίας έχουν τοποθετηθεί και έχουν μία άποψη, με βάση έναν αλγόριθμο που λαμβάνει υπόψη γεωγραφική περιοχή, υψόμετρο κλπ με τα οποία να καθορίζεται αυτό το πράγμα. Όπως επίσης έχουν γίνει και άλλες συζητήσεις για το πώς μπορεί να επιστρέφεται ένα ποσό για να υπάρχει δίκαιη κατανομή.
Γιατί όλα αυτά μπορεί να έχουν ως στόχο την πάταξη του λαθρεμπορίου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεται εις βάρος και να δημιουργούνται κοινωνικές αδικίες, όπως αυτή που συμβαίνει στην περιοχή σας».

Εκλογές μέχρι το Πάσχα
«Η συμφωνία που υπάρχει για αυτή τη μεταβατική κυβέρνηση είναι συγκεκριμένη και δεδομένη. Έχει μια αποστολή να ολοκληρώσει, να πάρουμε την έκτη δόση που την πήραμε, να ολοκληρώσει τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, να ολοκληρωθεί το «κούρεμα» και να πάμε στις εκλογές.
Η πρώτη προσέγγιση ήταν για τις 19 Φεβρουαρίου, που είχε χαρακτηριστεί ως η καταλληλότερη ημερομηνία. Από τα στοιχεία που προέκυψαν στην πορεία, δόθηκε η δυνατότητα να πάμε σε εκλογές τέλη Μαρτίου. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα πρέπει να γίνουν πριν το Πάσχα» ανέφερε για το θέμα των εκλογών.
Συνέχισε τονίζοντας πως «το θέμα του PSI θα πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα. Είναι κακό για τη χώρα να παραμένει ανοιχτό. Είναι μία κακή χρονιά δημοσιονομικά και οικονομικά για την Ευρώπη και θα πρέπει η Ελλάδα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο».

Τα προβλήματα του ΠΑΣΟΚ να μη γίνουν και της χώρας
Τέλος, ο κ. Μιχελάκης δήλωσε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει κάποια εσωκομματικά προβλήματα. Το ζήτημα είναι να μη μεταφερθούν στη χώρα. Είναι δικό τους θέμα να τα λύσουν, δε θα αναμιχθούμε σε αυτά. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι να μην προσπαθήσουν να μεταφέρουν τα εσωκομματικά τους θέματα ή κάποιοι τις προσωπικές τους στρατηγικές στα προβλήματα της χώρας».

Αμέσως μετά ακολούθησε η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνέλευσης της Νέας Δημοκρατίας.
Νωρίτερα, ο κ. Μιχελάκης είχε επισκεφτεί τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους Αμυνταίου και Φλώρινας.




19 σχόλια:

  1. Όλα καλά να μιλάμε για τα προβλήματα, τι κάνουμε γι'αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, αλλά από ότι ξέρω συγκυβερνείται δεν είστε αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φλωρινιωτες ενας ακομα εγραψε τα προβληματα του τοπου μας,δεν μας ειπε που τα εγραψε ,φυσικα οπου τα εγραφαν χρονια τωρα ολι η πολιτικαντιδες γιατι ηρθε στην φλωρινα και δεν ρωτησε τον βολευτη ,του κοματος τους τα εχει γραμμενα και αυτος απο καιρο τα προβληματα,τοσες επερωτησης εχει κανη στην βουλη, στην φωτο βλεπω το αβαν κατε της ν δημοκρατιας στον νομο ολι η βολεμενοι.Σε λιγο θα μας ερθουν απο τα αλλα κοματα σωτηρες να μας πουνε για τα προβληματα και θα μας υποσχεθουν πως θα μας τα λυσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε τι θα γίνει και με την.. νήσσαν που τηρούν για το ψηφοδέλτιο. Το ψηφοδέλτιο της Ντόρας ανακοινώθηκε:
    Ναλπαντίδης Λάζος,Πρέσπες κλπ, Βάλτε : Αντωνιάδης Ιωάννης
    Καραγκιοζίδης θεοδόσης, Φλώρινα Βάλτε: Βόσδου Σωτήρης
    Ιωαννίδης Βαγγέλης, Αμύνταιο,Βάλτε: Γιαννιτσοπούλου Μέλη
    Πρέπει να... ξεχειλώσουμε τα ποσοστά μας, σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, το ψηφοδέλτιο θέλει αλλαγή 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Ε όχι και τίποτα! Κι αυτό το έγραψε, όπως το έγραψαν κι όλοι οι δικοί μας οι γραβατωμένοι...βολεμένοι.

      Δείτε τις φωτογραφίες από την κοπή της βασιλόπιτας στο σταθμό και βρείτε έστω κι έναν από αυτούς. Αν δεν έχετε χρόνο μη ψάχνετε τζάμπα.

      Αλλά για να τους δικαιολογήσουμε, αφού σήμερα είχαν επισκέπτη από Αθήνα, άντε λίγο το ξεσκόνισμα και μια ηλεκτρική, λίγο να σιδερώσουν το καλό τραπεζομάντιλο, να ανοίξουν φύλλο για κανένα τυροπιτάκι, κομμωτήριο, κτλ. που να προλάβουν;

      Τίποτα το λέτε αυτό; Ένα τρένο δουλειές!

      Μόνο αν χάσουν το τρένο των εκλογών ταρακουνούνται αυτοί!

      Διαγραφή
  6. Μιχαλάκη πές στον κελεμπία...15 Ιανουαρίου 2012 στις 9:43 μ.μ.

    Μιχαλάκη βάλε νέο αίμα στο ψηφοδέλτιο ΒΑΛΕ ΤΡΑΙΑΝΟ ΡΑΣΑΙΚΟ και ΡΟΖΑ κωστακι στο ψηφοδέλτιο ακούς Μιχαλάκι? ΝΑ δείς που θα γίνει η μεγάλη ανατροπή φθαρμένων της νδ στην Φλώρινα. ...και ο Βόσδου είναι καλή επιλογή Μιχαλάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιχαλάκη πές στον κελεμπία...15 Ιανουαρίου 2012 στις 9:46 μ.μ.

    Μάικαλάκι.. τρένο δέν έχουμε και τραίνο δέν βλέπουμε στην Φλώρινα/...μιχαλάκι θα χάσουμε το τραιιιιινο όπως λέμε ΤΡΑΙΑΝΟΣ το τραίνο Μιχαλάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή η 10.54 παρατήρηση. Αν ξανάχουμε για ψηφοδέλτιο τον... πρόεδρο ΝΟΔΕ(που θα την κοπανήσει το τελευταίο 20ήμερο, φρέσκο ή ξαναζεσταμένο )και 2 ακόμα...μπαλώματα θα γίνει η ΝΔ τρίτο κόμμα στο Νομό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΥΙΟΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΠΡΟΣΟΝ" ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΜΑ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ; ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ: ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ); ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ; ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΤΟΠΙΚΑ); ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΩΝΥΜΕ 10.41 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Ο ΒΟΣΔΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ "ΠΑΙΔΙ" ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ο ΒΟΣΔΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΛΑΓΓΙΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  9. ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΚΙΤΗΣ-ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ-ΔΑΠΙΤΗΣ και νυν ΔΑΚΙΤΗΣ..

    Έτσι είναι ρε "ΠΑΛΙΕ ΟΝΝΕΔΙΤΗ"....Έχεις δίκιο για τον πιτσιρικά τον Ασλανίδη...Τώρα το παιδί μπορεί να είναι Ικανότατον!... αλλά άλλο αυτό!..Αρκετοί είναι όμως αυτοί που θα ήθελαν να "σπρώξουν" τον πιτσιρικά έτσι..απλά.. για να έχουν πρόσβαση και στη τσέπη του ΒΑΒΑ και το link για την πρόσβασή τους στην ηγεσία του κόμματος για το "μέλλον".... να εκμεταλλευτούν τον πιτσιρικά δηλαδή... για την πάρτη τους!!.. σε άκρατη επιθυμία της απίθανης εκπλήρωσης των ονείρων θερινής νυκτός που κάνουν ως "μεγαλοτενεκεδένια" (SCETA BAKIRIA) πολιτικά πρόσωπα!...τον δουλεύουν και τον πιτσιρικά και τον φραγκάτο ΒΑΒΑ!..τέτοια καραμπινάτα λαμόγια-ΛΙΓΔΟΚΟΛΑΚΕΣ!..τώρα θα μου πεις ..σε τι φταίει το πουπουλένιο βρέφος των Ασλανίδιδων..σε τίποτα!..
    ΕΔΩ ΡΕ ΣΥ ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ!..(ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ η " Glutolin-Γλουτολίνη"!..) Ο "ΣΠΑΘΟΦΟΡΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣ" CORCH.ΑΡΗΣ ΕΚΑΤΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ "ΘΕΙΟΥ ΝΙΚΟΥ"!!....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!..ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ BUULΕΦTIS!..
    Αλλά ρε συ είσαι άδικος!..και στο χωριό του πάει..και στην Πόλη μας έρχεται ο συμπαθής νεαρός !..
    σε ονομαστικές,εθνικές,χριστιανικές εορτές..κομματικές δεν γίνονται εδώ και χρόνια!....αλλά θα είναι και GRAMMENOS από την εφηβία του σε κάποια Τ.Ο. του κόμματος ..στου Ν.Καυκάσου ..υποθέτω (γιατί στης Φλώρινας δεν είναι σίγουρα...δεν ξέρω εάν ήταν ο θείο-Νίκος γραμμένος.. αλλά αυτός ήταν cara.van.ass δεν μπορούσε νομίζω από τον Νόμο..μα αυτό δεν έχει και τόσο σημασία του να είσαι γραμμένος σε κάποια Τ.Ο…κάπου σε έχουν «γραμμένο» οι άλλοι κανονικά!!!..)..να αναζήτηθει λοιπόν η εγγραφή του στο Μητρώο Μελών Τ.Ο. της Ν.Δ. του Νέου Καυκάσου!...έτσι να μην είμαστε άδικοι με το παιδί ότι δεν έχει προσωπική προσφορά στο ΚΟΜΜΑ έστω με την εγγραφή του!....και να μη το «μαλώνεις» το παιδί μέσα από τα BLOGS γιατί έχει κάτι κολλητούς στην Πόλη που δεν διστάζουν για το πολιτικό τους μέλλον ή την διατήρησή τους σε μεγάλομικροθεσούλες ακόμα και την προσωπική τους πολιτικοκομματική «πίστη» να την ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ!..ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!...ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΥΝ «ΩΣ ΝΕΟΝ ΠΟΛΙΤΚΟΝ ΣΙΤΕΥΤΟΝ ΜΟΣΧΟΝ» ΜΕ ΜΕΣΣΙΑΝΙΚΕΣ (τίγκα στο ΧΡΗΜΑ!!!) ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!...ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ» ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΣΕ ΑΞΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΒΑΒΑ» ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΑΡΟ στους «πλήβειους» Φλωρινιώτες ΔΕΞΙΟΥΣ!!! Και κάποιους Πασόκους!..(οι ερυθροί δεν μασάνε..κάποιοι ΝΤΟΡΙΚΟΙ ζορίζονται..αλλά το κουτσοαμύνονται το θέμα!)…Να βάλει ρε συ υποψηφιότητα την επόμενη φορά στις Δημοτικές εκλογές και να πάρει τόσους πολλούς ψήφους από την περιοχή του παλαιού Δήμου Κλεινών…ώστε να διεκδικήσει ακόμη και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ! Και εκεί να δείξει την αξία του…και γω μαζί του!...τότε θα καταλάβει και ο ίδιος πόσο πολύ τον «αγαπούν» και τον υπολογίζουν ως Νέον Πολιτικόν Άνδρα!....θα εκπλαγεί!... απ τα χαμηλά ρε!.. όπως οι περισσότεροι τοπικοί μας “ARCHONTES”..να κολυμπήσει μέχρι πνιγμού για να δει την αξία της δημόσιας θεσούλας μέσω της ψήφου της τοπικής "κομματικής κοινωνίας"!...να δει την γλύκα!..να σε κυνηγάν 10 δικοί σου!..να χάσεις 3-4 κιλά και να ξενυχτάς σαν τρελός ένα μήνα! πόρτα πόρτα σαν τον ζητιάνο.."Ο νοών...νοείτω"!!
    Καλά ρε …οι υπόλοιποι DELΦΙΝΟΙ το ανέχονται αυτό?..ρε σε λίγο θα μας διορίζουν βουλευτή!..ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΡΕ! ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!!...ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΜΠΑΚΙΡΙ!!...ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ!..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΠΟ ΔΩ!...ΑΠΟ ΔΩ!...ΤΟΠΙΚΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ......ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!....όχι άλλον Corchaariiiiiiiiiiiiiii!....φτάνει ρε gam.otto!...φτάνει με τα πολιτικά αλεξίπτωτα και τις "πολιτικές εκδρομές"!...έχουμε πλούσιο τοπικό stock στεντby βουλευτών δικό μας! πάνω από 28 περιμένουν στην σειρά!..ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο θεός είναι σίγουρο ότι μας ακούει.Δεν γίνεται αλλιώς...
    Σε οίκο πολιτικού εμπορίου έχουν ανάγει την κοινωνική οργάνωση του λαού. Δεν θα μείνει λίθος επί λίθου...στη σαθρή νοοτροπία.
    Στη θέση της έσεται ήμαρ εκκλησίας μεγάλης, τοπικής, οικουμενικής και ζώσας...Στα σπίτια των λιωμένων τοπικών παπουτσιών είναι ακόμα οι σημαίες στα σεντούκια τους. Στον τοίχο τα σύμβολα και τα σπαθιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O ΒΟΣΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ, ΟΔΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΦΛΩΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΒΟΣΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
      ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ. ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ. ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΩΝ "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

      Διαγραφή
  12. ΠΑΛΙΟ-ΟΝΝΕΔΙΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΛΙΟ - ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ (ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΙΘΩ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ. ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΛΙΔΑΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΜΠΑΜΠΑΚΗΔΕΣ ΜΕ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ) ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΕΙΣ.

      Διαγραφή
  13. PALIOONNEDITI SIMFONA ME OSA GRAFEIS H KALITERI EPILOGI GIA TON EPOMENO BOULEUTI EINAI O ANTONIADIS.
    APO DO EXEI FAEI TA PAPOUTSIA TOU NA GIRNAEI STIS GEITONIES KAI OTI ALLO GRAFEIS, MONO O ANTONIADIS TAIRIAZEI. SIMFONO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ. ΝΑΙ. Ο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΕΙ". ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ: "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ";

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.