Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Νέες χιονοπτώσεις αύριο

Νέες χιονοπτώσεις σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μέχρι και το μεσημέρι ή το απόγευμα, προβλέπουν σχεδόν όλα τα μεγάλα μετεωρολογικά sites! Ωστόσο, φαίνεται πως οι πραγματικά…πολικές θερμοκρασίες μας εγκαταλείπουν, με το θερμόμετρο να έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει!
Πιο αναλυτικά, από τις πρώτες πρωινές ώρες, 5-6 το πρωί, του Σαββάτου προβλέπονται ασθενείς ή πιο δυνατές, κατά τόπους, χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές άνω των 500 μέτρων. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως τα φαινόμενα δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια, αλλά θα σταματήσουν μετά το μεσημέρι
Χιονοπτώσεις προβλέπονται, όμως, και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη, ωστόσο ακόμη δεν είναι η τελική πρόβλεψη.
Σήμερα η ελάχιστη θερμοκρασία στη Φλώρινα έφτασε τους -19,4 βαθμούς Κελσίου, ενώ αυτή την ώρα είναι στους -8. Υπενθυμίζεται πως τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπα είναι κλειστά, ενώ άνοιξαν μία ώρα αργότερα στο Αμύνταιο.

Με πληροφορίες από το kozanimedia.gr

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Να κάνουμε και εκλογές και να τους διώξουμε όλους!

      Διαγραφή
  2. το ...παραγέμισε με χιόνι το πράμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dimarxe thn deutera 23\2012 o nomos florinas tha exei sxolio;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.