Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Φιλικός αγώνας μπάσκετ στο Αμύνταιο

Φιλικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ του Αίαντα Αμυνταίου και του ΠΑΟΚ, διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αμυνταίου.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων που ξεκίνησε με τη μεταγραφή του Θωμά Κώτα, όπως ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Αίαντα, κ. Λευτέρης Τσαμπασίδης.
Ο τιμώμενος Θωμάς Κώτας έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με τους παλιούς του φίλους του Αίαντα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο φόρεσε τα χρώματα της νέας του ομάδας, του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Μία συγκινητική στιγμή ήταν όταν οι παλιοί του συμπαίκτες του χάρισαν μία φανέλα του Αίαντα με τις υπογραφές τους.
Τον Θωμά Κώτα τίμησε η κ. Φωτεινή Βεράνη, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αμυνταίου που βοήθησε στη διοργάνωση του αγώνα, ενώ τον υπεύθυνο του ΠΑΟΚ για τα τμήματα υποδομής, κ. Νίκο Δεμερτζή, τίμησε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης, που ανέφερε ότι ο Αμύνταιο έχει μακρά παράδοση στον αθλητισμό και ζήτησε τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.