Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Παρέμβαση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης για τη μη ομαλή τροφοδοσία του ΑΗΣ Μελίτης με λιγνίτη



Την παρέμβαση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης προκάλεσαν οι καταγγελίες του Σπάρτακου, σχετικά με τη δυσλειτουργία του ΑΗΣ Μελίτης, λόγω έλλειψης καυσίμου. Ο «Σπάρτακος» κατήγγειλε πως ο πιο σύγχρονος σταθμός δεν μπορεί να λειτουργήσει, αφού δεν έχει καύσιμο για να τον τροφοδοτήσει. «Υπήρξαν λάθη και παραλείψεις της διοίκησης της ΔΕΗ με αποτέλεσμα ο πιο σύγχρονος σταθμός της χώρας να είναι εδώ και μέρες ανενεργός και άλλες πολλές το χρόνο να υπολειτουργεί. Υπήρξε μια ανώνυμη καταγγελία, όπως μας ενημέρωσε ο επιθεωρητής, ο οποίος ψάχνει να δει τι έχει συμβεί» δήλωσε ο πρόεδρος του Σπάρτακου Γ. Αδαμίδης.
Ο επιθεωρητής ζήτησε από το Σπάρτακο τις επιστολές που το σωματείο έχει στείλει στο αρμόδιο υπουργείο και στη ΔΕΗ από το 2008 έως και σήμερα, όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα με την αποτυχία του διαγωνισμού του ορυχείου Βεύης και την κατολίσθηση στο ορυχείο Κλειδιού.
«Μας ικανοποιεί αυτή η εξέλιξη. Θέλουμε να πέσει φως στην υπόθεση αυτή και να αποδοθούν ευθύνες» επισήμανε ο γεν. γραμματέας Αθ. Μάστορας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιθεωρητής έχει ζητήσει και από τη ΔΕΗ στοιχεία.

Σωκράτης Μουτίδης
www.kozani.tv

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ.ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΑΡΑΓΕ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.