Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Νέα σύσκεψη για το χαράτσι της ΔΕΗ

Ανοιχτή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 6 σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας για τον περαιτέρω συντονισμό της δράσης ενάντια στα χαράτσια της ΔΕΗ και για τη συγκέντρωση λογαριασμών και αποδείξεων πληρωμής χωρίς το χαράτσι.
Σε ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής αναφέρεται:
«Καλούμε όλους τους πολίτες αλλά και τους φορείς και σωματεία της Φλώρινας να συμμετάσχουν μαζικά στην Σύσκεψη.
Δεν έχουμε- δεν θέλουμε- αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια
Το χρέος είναι της πλουτοκρατίας Κανένας φόβος από τις απειλές που εκτοξεύουν καθημερινά η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της.
Τηλ. επικοινωνίας 6984748103 καθημερινά 5-7 μμ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ – ΟΔΗΓΙΕΣ
Α) Επιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό και κάρτα συναλλαγών (όχι πιστωτική). Πατάμε την επιλογή «ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΔΕΚΟ», πληκτρολογούμε το 12ψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και πληρώνουμε μόνο το ποσό που προκύπτει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Μπορούμε και με κάρτα φίλου μας να κάνουμε την συναλλαγή πατώντας τον ΚΩΔΙΚΟ του δικού μας λογαριασμού.
Β) Στη συνέχεια θα πρέπει το απόκομμα της συναλλαγής (από το ΑΤΜ) να το κοινοποιήσουμε στη ΔΕΗ με γραπτή δήλωση ότι με το ποσό που πληρώσαμε θέλουμε να καλυφθεί μόνο η αξία του ρεύματος και των δημοτικών τελών, ζητώντας και επιμένοντας σε απόδειξη παραλαβής. Αυτό πρέπει να γίνει μαζικά προς τη ΔΕΗ γι' αυτό χρειάζεται να απευθυνόμαστε στη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα και όχι ατομικά. Αν η ΔΕΗ δε δεχτεί να τα παραλάβει τα στέλνουμε με ομαδικό εξώδικο.
Παρόλο που τα παραπάνω δε συνιστούν τυπικά πλήρη εξασφάλιση, με τη μαζική δράση, θα δυσχεράνουν σημαντικά κάθε κίνηση της ΔΕΗ και της Κυβέρνησης.

Στα παρακάτω καταστήματα θα συγκεντρώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ και θα υπάρχει ενημέρωση για το ποια πρακτικά μέτρα-οδηγίες μπορεί να πάρει ο καθένας απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ:
1) Α.&Δ. Μουρατίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. , Κάβα Ποτών, Καπετάν Κώττα 10
2) Λαζαρίδης Θεόδωρος, Βιβλιοπωλείο, Μεγαρόβου 25
3) Ολυμπίσιος Θεόδωρος, Καφέ «Εν Φλωρίνοι»,Τ. Φουλεδάκη 16
4) Βλάχος Αντώνης, κατάστημα Oxygen, Παύλου Μελά 11
5) Κουτουράτσα Ντόρη, Εκδόσεις-Εκτυπώσεις και Εκδηλώσεις, Tο Κουτί της Πανδώρας, Στεφάνου Δραγούμη 12

Από τη Λαϊκή Επιτροπή συγκεντρώνονται χρήματα για τη στήριξη του ηρωικού αγώνα των απεργών εργατών της «Ελληνικής Χαλυβουργίας» που διανύουν ήδη την 9η εβδομάδα απεργίας.

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.