Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Συνθήκες παγετού και κλειστά σχολεία στη Φλώρινα

Με τη θερμοκρασία να κάνει «βουτιά» μέχρι και τους –11 βαθμούς Κελσίου ξεκίνησε η εβδομάδα στη Φλώρινα, δημιουργώντας συνθήκες παγετού.
Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων κρίνεται απαραίτητη κυρίως στα ορεινά, ενώ προσοχή στις μετακινήσεις τους θα πρέπει να επιδεικνύουν οδηγοί και πεζοί.
Προβλήματα παραμένουν και στην ηλεκτροδότηση πολλών τοπικών κοινοτήτων, κυρίως λόγω χαμηλής τάσης του ρεύματος, ενώ από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για την αντιμετώπισή τους.
Υπενθυμίζεται επίσης ότι σήμερα Δευτέρα τα σχολεία σε όλο το νομό Φλώρινας παραμένουν κλειστά, με σχετικές αποφάσεις των δημάρχων.

9 σχόλια:

  1. 9.41π.μ. Η αυλή γεμάτη χιόνι. Εδώ και 1 ώρα τηλεφωνήσαμε. Ευχαριστούμε για την αγκαλιά σας στην Παιδαγωγική Σχολή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς ενημερωση σας εκτος του μετερολωγικου σταθμου του ΝΟΑ που βλεπουμε το γραφημα της θερμοκρασιας επανω στο αρθρο υπαρχει και ο μετεορωλογικος της ΕΜΥ που ειναι στο αεροδρομιο .....αυτος λοιπον σημερα εδειξε -15,9 ελαχιστη παρακατω βαζω το λινκ http://www.hnms.gr/hnms/greek/components/popup_temperatures_greece_html?type=MIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 ώρα μετά το τηλεφώνημά σου για ξεχιονισμό της αυλής σου, περιμένεις να γίνει και έχεις και απαιτήσεις;;;
    Φίλε υπάρχουν συμπολίτες σου -έστω και άν δεν είσαι από εδώ- που ακόμα δεν έχουν βγει από τα σπίτια τους λόγω χιονιού.
    Δεν βλέπεις πως είναι ολόκληρη η πόλη;

    Αντί να κλείσεις τη σχολή σου, εγώ την υπηρεσία μου, ο άλλος το μαγαζί του και να ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ αυτούς που το πάιζουν ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να κυρήξουν το νομό ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ... πάμε για καφέ στον πεζόδρομο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχει αεροδρομιο η φλωρινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. YPARXEI PERIPTESH NA VGEI KAPOIA ALLI APOFASI TO PROI????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ -3,ΜΟΛΙΣ ΨΙΛΟ ΧΙΟΝΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. an vgei kapoioa alli apofasi pou tha anakoinwthei??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.