Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Στ. Κωνσταντινίδης: γιατί είπα «ναι» στη δανειακή σύμβαση

«Μεταξύ δύο κακών επέλεξα το λιγότερο κακό» είπε ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Στάθης Κωνσταντινίδης, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αιτιολογώντας τη ψήφο του υπέρ της νέας δανειακής σύμβασης.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Η νέα δανειακή σύμβαση, το κούρεμα του χρέους και οι εκλογές αποτελούν τα κορυφαία θέματα της επικαιρότητας και προκαλούν πολλές συζητήσεις. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, η αφορμή, αν θέλετε, της συνέντευξης τύπου. Τα τρία παραπάνω ζητήματα ήταν άλλωστε και τα συστατικά στοιχεία της συμφωνίας για τη δημιουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου. Η δανειακή σύμβαση ήταν προϋπόθεση για το PSI. Χωρίς αυτή το κούρεμα του χρέους δε θα προχωρούσε.
Πέρα από αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όποιος πιστεύει πως ένα ¨ναι¨ ή ένα ¨όχι¨ στη ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση θα εξασφάλιζε τη σωτηρία της χώρας είναι τουλάχιστον αφελής.
Επικράτησε το ¨ναι¨. Δεν είναι η σωτηρία της χώρας. Κερδίζουμε χρόνο. Στο χρόνο αυτό πρέπει να διαπραγματευτούμε ανάκαμψη και ανάπτυξη. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μία ισχυρή κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή. Άμεσα εκλογές και να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός. Αυτό επιδιώκουμε.
Ο Ελληνικός λαός τελικά θα κρίνει, θα αποφασίσει και θα επιλέξει πολιτικές.
Η αυριανή κυβέρνηση, αν έχει τη λαϊκή εντολή να ανατρέψει τα πάντα, ας αναλάβει τις ευθύνες της και ας το πράξει.
Ούτε όμως το ¨όχι¨ ήταν η σωτηρία της χώρας. Δεν το απέρριψα ασυζητητί. Με προβλημάτισε. Συζήτησα με συναδέλφους μου Βουλευτές που θα ψήφιζαν όχι και που τυγχάνει να είναι πολύ καλοί μου φίλοι. Πουθενά δε βρήκα πειστικές απαντήσεις στο κρίσιμο ερώτημα για την αυριανή ημέρα.
Η Ελλάδα θα είχε δραχμή ή ευρώ;
Ο συνταξιούχος θα συνέχιζε να παίρνει τη σύνταξη του;
Ο υπάλληλος το μισθό του;
Η τροφοδοσία της αγοράς από τα πιο απλά προϊόντα ως τα καύσιμα θα ήταν επαρκής;
Οι μικροκαταθέτες θα είχαν πρόσβαση στις οικονομίες μιας ζωής;
Θα μπορούσα να πω ένα εύκολο όχι. Τη Δευτέρα να είμαι μάγκας. Να μου λένε μπράβο. Αν και βέβαια, όχι όλοι.
Και την Πέμπτη;
4 ημέρες μετά;
Στις 16 του μηνός;
Αν ο συνταξιούχος δεν πληρώνονταν τη σύνταξη του, τι θα του έλεγα;
Είπαν κάποιοι να παίξουμε το χαρτί της χρεοκοπίας. Δηλαδή τζόγο. Πολύ απλά, όπως διάβασα σε κάποιο άρθρο, να εκβιάσουμε τους εκβιαστές μας. Και συνεχίζει το άρθρο. Αν δεν πετύχεις; Αν οι εκβιαστές αρνηθούν να εκβιαστούν; Τότε τι θα γίνει; Και επειδή όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει το ερώτημα είναι εξαιρετικά απλό: ποιος παίρνει την ευθύνη να παίξει τη μοίρα του τόπου στο μπαρμπούτι;
Εν κατακλείδι δεν υπήρξε ένα καλό και ένα κακό. Άλλωστε η επιλογή του κακού έναντι του καλού συνιστά μαζοχισμό. Είχαμε δύο κακά. Και μεταξύ δύο κακών επέλεξα το λιγότερο κακό.
Οι συνθήκες μάλιστα από το πρώτο μνημόνιο είναι διαφορετικές.
* Το 2009 το χρέος μας ήταν βιώσιμο και μπορούσαμε να δανειστούμε από τις αγορές, γιατί τα spreads βρίσκονταν στις 200 μονάδες βάσης. Σήμερα δε μπορούμε να δανειστούμε
* Το Μάιο του 2010 το χρέος μας ήταν ιδιωτικό. Δανειζόμασταν από τράπεζες και χρηματοπιστωτικούς οίκους. Το μνημόνιο όμως μετέτρεψε το ιδιωτικό χρέος σε χρέος απέναντι σε κράτη. Πήραμε από κράτη 110 δις τα οποία πήγαν στην αναχρηματοδότηση των παλιών ιδιωτικών δανείων. Έτσι δε χρωστάμε πλέον σε τραπεζίτες αλλά σε κράτη τα οποία άλλωστε λογοδοτούν στους φορολογούμενους πολίτες τους. Σε εμάς, δοκιμάστηκε το πείραμα της μετατροπής των μη εξασφαλισμένων ιδιωτικών δανείων σε κρατικά, ώστε να μην επαναστατήσουν οι υπερχρεωμένες χώρες και ένα ωραίο πρωί πουν στους τραπεζίτες «δεν παίρνετε μία». Τα κράτη που κατέχουν το Ελληνικό χρέος δεν έχουν πρόβλημα κατάρρευσης. Η Γερμανία που κατέχει 40 δις δε θα καταστραφεί αντίθετα οι τράπεζες θα κατέρρεαν. Γι΄αυτό είχαμε τότε πολύ περισσότερα περιθώρια ελιγμών και διαπραγματεύσεων αλλά δυστυχώς και εδώ δεν εισακουστήκαμε.
* Εκεί που οδηγούνται τα πράγματα με τις υπόλοιπες χρεωμένες Ευρωπαϊκές χώρες, η Ευρώπη θα υποχρεωθεί να εκδώσει, αργά ή γρήγορα, ευρωομόλογα τα οποία θα δώσουν πραγματικές ανάσες στις οικονομίες των χωρών αυτών. Θα είμαστε χρεοκοπημένοι και εκτός ευρώ όταν έρθει αυτή η ευκαιρία;
* Τώρα έχουμε τη διαγραφή 85 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ το 2010 δεν υπήρχε διαγραφή χρέους.
* Τώρα φτάσαμε στο χείλος του γκρεμού. Έπρεπε να κάνουμε μερικά μέτρα πίσω.
Ο Αντώνης Σαμαράς τήρησε υπεύθυνη πολιτική στάση. Τι νομίζετε, ξαφνικά τρελάθηκε; Ο ιστός της οικονομίας έχει καταρρεύσει. Το εμπόριο, η κατανάλωση, η ψυχολογία, οι προσδοκίες. Μαζί και η πίστη της διεθνούς κοινότητας σε εμάς. Επιμένουμε στις προηγούμενες θέσεις μας. Αλλαγή συνταγής. Άλλη πολιτική. Προτεραιότητα στην ανάκαμψη, στην ανάπτυξη και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.
Για όλα όσα είπε και προέβλεψε, δυστυχώς, δικαιώθηκε. Οι θέσεις του για την οικονομία, τις οποίες περιέγραψε στο Ζάππειο τον Ιούνιο του 2010 αποτελούν πλέον κοινό τόπο. Τότε μιλούσε μόνος: για ανάπτυξη, για διαπραγμάτευση, για το κυκλικό έλλειμμα που τροφοδοτεί την ύφεση, για τα ευρωομόλογα, για ένα άλλο μίγμα πολιτικής. Σήμερα όλοι κατανοούν αυτές τις αναγκαιότητες. Οι παράλογες εμμονές της κυβέρνησης Παπανδρέου διέγραψαν τον ορθό δρόμο. Η δικαίωση όμως του Σαμαρά από την επαλήθευση των προβλέψεων φανερώνει ξεκάθαρα την αξιοπιστία του και εμπεδώνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.
Στο κλείσιμο της ομιλίας του στην Κ.Ο. είπε δύο λέξεις: «Εμπιστευτείτε με» και εμένα προσωπικά μου δίνει, με την αποφασιστικότητα, την υπευθυνότητα του και τις ικανότητες του, το δικαίωμα να πω: Ναι, τον εμπιστεύομαι.
Εάν είχαν γίνει όλα όσα είχε έγκαιρα πει και προειδοποιήσει δε θα φτάναμε στο σημερινό σημείο.
Είναι σίγουρο πως η ιστορία δεν γράφεται με «εάν». Στην πολιτική όμως τα «εάν» έχουν σημασία.

34 σχόλια:

  1. «Μεταξύ δύο κακών επέλεξε το λιγότερο κακό ( για τον εαυτό του )»
    Για εμάς επέλεξε τον κακό μας τον καιρό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να ψυφιζεις οτι θες κυριε Σταθη ειναι δικαιωμα σου και στο κατω κατω ειναι και υποχρεωση σου να να στηριζεις τους τοκογλυφους τις τραπεζες,το κομα σου,για αυτο δεν εξελεγεις?.
    Οπου την μια φορα το κομα σου ειναι αντιμνημονιακο και διακυρητατε τον αγωνα κατα της τροικας και των διεθνων τοκογλυφων και την αλλη φορα εσυ και αρχηγος σου γινατε υπηρετες τους..Ειναι δικαιωμα σου να κανεις οσες κολοτουμπες θες.Ειναι δικαιωμα σου να λες οτι επιτασει το συστημα και η νεα ταξη πραγματων.Οτι δηθεν δεν θα εχουμε συνταξεις μισθους πετρελαιο και αλλα τετοια αισχρα.Μηπως τωρα που εχουμε μισθους συνταξεις μπορουμε να αγορασουμε αγαθα πρωτης αναγγης? Μικρο το κακο θα μου πεις αφου τα ραφια ειναι γεματα λεπτομερια ειναι αν εμεις μπορουμε να ψωνισουμε.
    Αυτο που δεν ειναι δικαιωμα σου ειναι να μας περνας ολους εμας για ηλιθιους ιθαγενεις μαυρους χαχολους αυτο κυριε Κωσταντινιδη το δικαιωμα δεν στο εδωσε κανενας.
    Ξερεις καλητερα απο μενα οτι με την δευτερη δανειακη συμβαση οπως και με την πρωτη ουτε ενα ευρο δεν θα παει για μισθους και συνταξεις μην χρησιμοποιεις αυτην την γελοια δικαιολογια
    Αυτο που δεν ειναι δικαιωμα σου ειναι να λες μεταξυ δυο κακων διαλεξες το λιγοτερο κακο εμεις οταν σε ψυφιζαμε δεν ειχαμε βαλει τετοια διλληματα γιατι μεταξυ του Γιωργου Λιανη και σενα μεσα μας εμεις που ανοικουμε στην λαικη δεξια ξεραμε ποιος ειναι ο ικανοτερος και ομως στηριξαμε εσενα.
    Δεν πειραζει αγαπητε Σταθη η σημερινη κατασταση ειναι ασπρο η μαυρο Μνημονιο η οχι εσυ και οι 198 αποφασισατε( ναι σε ολα )τωρα αποφασιζουμε εμεις ο κυριαρχος λαος οποτε και οταν αποφασισουν τα αφεντικα σας να γινουν εκλογες....Γ,Χ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς Ανώνυμο Feb 18, 2012 07:55 AM
      [...Αυτο που δεν ειναι δικαιωμα σου ειναι να λες μεταξυ δυο κακων διαλεξες το λιγοτερο κακο εμεις οταν σε ψυφιζαμε δεν ειχαμε βαλει τετοια διλληματα γιατι μεταξυ του Γιωργου Λιανη και σενα μεσα μας εμεις που ανοικουμε στην λαικη δεξια ξεραμε ποιος ειναι ο ικανοτερος και ομως στηριξαμε εσενα....]

      Τι λες ρε δικέ μου!..είσαι μεγαλείο δεξιάς τρέλας!
      χαχαχααααα...ικανότερος ο Λιάνης! εμ βέβαια! είναι ικανότερος..γιατί δεν είναι;..είχε όσο χρήμα ήθελε...το έκανε ότι ήθελε...στο σκόρπαγε όπου ήθελε..και δεν έδινε λογαριασμό σε κανέναν!
      Πολλοί το μαζεύανε και το έχουν καβάντζα εσύ έχεις;.. δε νομίζω;
      Αυτή την ικανότητά του λαικέ δεξιέ μας χρέωσε και τώρα θα την πληρώσουμε και με ΤΟΚΟ!..αλλά είναι τόσο ικανή "μουσίτσκα" που την έκανε "Λούης" λέει και ένα ΟΧΙ και καθάρισε!
      ...χα...χαχαααα άρε ΔΕΞΙΟ ΘΥΜΑΑΑΑΑΑ!
      ΒΟΥΒΑ ΡΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΑΝΙΣΕ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ!....ΘΥΜΑΑΑΑΑΑΑ!..ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΔΕΞΙΑ! χα...χααααααα!
      Το πιστεύατε πολύ βαθιά μέσα σας οτι είναι ικανός;..τώρα ΒΑΛΤΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ!..ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ..... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!
      ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΚΑΤΙ ΘΥΜΑΤΑ ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!
      ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΕΙ..ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ;
      ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
      ΣΤΑ ΠΡΕΣΠΕΙΑ ΘΑ ΠΑΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!
      ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
      Είσαι όμως ρε λαϊκέ δεξιέ στη ορθογραφία τι να σου πω !Φονιάς!
      Έχει πλάκα ρε να είσαι δημόσιος υπάλληλος!
      ...μεταξύ μας τώρα....είσαι;

      Διαγραφή
  3. sta tsakidia esi kai i pseftes me ta simferonta sas......to paramithi pou poulas ine palio...to mono pou kitas ine tampalosis epidi erxonte ekloges kai molis vgite tous gam.......ate olous...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ρε Στάθη δεν επέλεξες τον τζόγο όπως λες και δεν ψήφισες οχι; Αφού στον τζόγο είσαι καλός . Απλά πες ότι ψήφισα ναι για να συνεχίσω να παιρνω τα 15 χιλιαρικα το μηνα για να μπορω να τζογαρω στο καζινο. Αφού με το νέο μνημόνιο μόνο τους δικούς σας μισθούς δεν πειράξατε παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παίρνει 15 χιλιάδες αλλά πολύ λιγότερα . Σ΄αυτό τουλάχιστον μην τον αδικείται.

      Διαγραφή
    2. Για την ακρίβεια είναι:
      9.869,57
      Ψίχουλα........

      Διαγραφή
  5. Ψήφισες "Ναι" γιατί είσαι δειλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑνώνυμΕ Feb 18, 2012 08:26 AM
      Δηλαδή ο Λιάνης είναι γενναίος που είπε "ΟΧΙ",μας δουλεύεις ρε φίλε;Πόση ευθύνη έχει ο Λιάνης για το χρέος και πόση ο Κων/δης;
      για πες μας;..Με ποια πολιτική του πράξη μας ΧΡΕΩΣΕ ο Κων/δης;
      Πόσα ΛΑΜΟΓΙΑ έγιναν πλούσιοι με κρατικά και ευρωπαϊκά Κ.ΛΕΦΤΑ που ΥΠΗΡΧΑΝ ,με δικιά του ανοχή;
      ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΧΡΕΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ή ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ;ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΑΓΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ;
      Λέγε ρε!Πόσοι πλούτισαν με τον ΚΩΝ/ΔΗ; πες μου ΕΝΑΝ!
      Να σου πω καμιά 20αριά στον ΝΟΜΟ μας που έγιναν παραλήδες από την συμπαράσταση του κυρίου "ΟΧΙ"!!
      ή κάνω λάθος;..Τα γενναία παλικάρια!
      Ρίξε ρε τις ευθύνες εκεί που πρέπει!
      ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΛΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!
      ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΗ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ "ΟΧΙ"
      ΠΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΟΧΙ.ΕΣ και άσε τα "δειλά"
      σχόλια!

      Διαγραφή
  6. Διασκεδάστε το αδέρφια ο Στάθης έχει πλάκα, ούτως ή άλλως όσα κι αν λεφτά πάρουν θα τα φαν οι τράπεζες κι αυτό το ξέρουν όλοι αυτοί οι πουλημένοι οι ναι σε όλα. Ο κακόμηρος όμως δεν καταλαβαίνει ότι έχει τελειώσει και υα χειρότερα δεν έρχονται μόνο για μας. Δε χρειάζονται κραυγές θέλει ενεργοποίηση και αλληλεγγύη μεταξύ μας απο αυτά τα λαμόγια μην περιμένετε τίποτα ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί νομίζετε ότι δε θα εκλεγεί ξανά ο Στάθης? Μη γελιέστε ο λαός της περιοχής μας επιλέγει πάντα τους "ικανότερους" και μετά κλαιγόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ. ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 199 ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ. ΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΩΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΑΤΕ.

    ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ανώνυμη Feb 18, 2012 09:25 AM

      ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ Ν.Δ.;
      ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;
      ΕΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Ν.Δ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;
      ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ "ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ" ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.
      ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ "ΝΑΙ" και το "ΌΧΙ"!
      ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΓΚΙΑΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ;..ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ;
      ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ; ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝ/ΔΗ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙΚΟΥΣ ΝΟΥΔΙΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ;
      ΜΑΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ!
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Ο ΚΩΝ/ΔΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!
      ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ.
      ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙ; ΕΧΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ; ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
      ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ!

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 02:57 ΑΜ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ ΝΔ. ΠΟΤΕ!! ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ.ΑΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΑΘΟΣ. ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ

      ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΑ

      Διαγραφή
  9. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ!ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΥΣΤΕΦΤΗΚΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΕΣΥ Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΕΙΑ ΑΥΤΟ;ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΖΕΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ,ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο εκπρόσωπός σας αυτή την φορά κάθισε και διάβασε το νέο μνημόνιο, έκανε την σύγκρισή του με το πρώτο, πήρε υπ όψη του τις τότε συνθήκες και τις σημερινές και μετά ;
    ΜΕΤΑ
    ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ και την φωνή της συνείδησή του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΤΩΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ? ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ? ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ "ΟΧΙ". ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ, ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟ, Η ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 4 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,Η ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 300Η 400 € .ΑΤΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Χ Ρ Ε Θ Κ Ο Π Η Σ Α Μ Ε !!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!

      Διαγραφή
  12. AΣΕ ΡΕ ΣΤΑΘΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ...ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΣΕ ΕΡΧΟΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΡΕ /Ανώνυμε Feb 18, 2012 10:30 AM/ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΣ ΔΗΑΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ!
      ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ!
      ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ!
      ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ!Η ΚΩΛΩΝΕΙ;
      ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ...ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ Ν.Δ.
      ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙ..ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΧΙΟΛΙΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΧΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΤΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ!
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
      ΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ; ΛΕΓΕ ΡΕ;
      ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗ Ε ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗ!

      Διαγραφή
  13. Όταν έρθει η ώρα της λεφτεριάς, τότε θα λογοδοτήσετε σε λαικό δικαστίριο.
    Εκεί να τα πείτε γιατί ψηφίσατε, όχι σε συνεντεύξεις τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ει ρε Ανώνυμε Feb 18, 2012 10:32 AM
      Την ώρα της λευτεριάς και όχι ρε "λεφτεριάς" Θα συστήσετε τα λαικά δικαστήρια και όχι "δικαστίρια"...{γράφε σωστά ελληνικά!}
      σαν αυτά που "έκανε" ο Δ.Σ.Ε. και έσφαζε κόσμο με αγγλικά κονσερβοκούτια για οικονομία πυρομαχικών;
      Εσύ θα είσαι στην ομάδα των δικαστών ή θα βάλουμε τον Χαλβατζή;
      Μη γίνεις μόνο πρακτικογράφος του λαικού δικαστηρίου γιατί από ορθογραφία δε σε βλέπω πολύ καλό!
      Δεξιόστροφος αριστερός έτσι;
      Παίρνεις χάπια ρε ή τη πολεμάς μόνο με βαμβακόπιτα την τρέλα σου;

      Διαγραφή
  14. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ
    ΣΤΟ ΧΡΩΣΤΩ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
    ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΥΣΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνος του τα σκέφτηκε όλα αυτά;
    Η αλήθεια είναι πως δεν τον είχα και τόσο..............αλλά μάλλον έκανα λάθος. Εκτός και αν έχει καλούς συμβουλάτορες....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και πάλι τα ίδια ζώα θα ψηφιστούν στις επόμενες εκλογές, πάρτε το χαμπάρι. Άρα τα ζώα είμαστε εμείς και ο κάθε Στάθης είναι ο εκλεγμένος αρχηγός των ζώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TH STIΓΜΗ ΠΟΥ ΙΤΑΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΞΑΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΛΑΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ?ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ?ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγινες και εσυ βουλευτης και εχεις αποψη. μονος σου λες οτι ολα εγιναν για τις τραπεζες, οι οποιες βεβαιως βεβαιως ανηκουν στον σταλιν. μονος σου λες οτι μας εκβιαζουν. ποιοι αραγε? μηπως ειναι τιποτα κομμουνια.λες οτι δεν θα εχουμε τροφιμα. ποιος εβαλε υπογραφη στο μααστριχτ. ψαξε να βρεις τι ειναι αυτο και τοτε θα καταλαβεις γιατι η χωρα δεν θα εχει τροφιμα. παρεπιπτοντως πες στον αρχηγο σου οτι σε αυτον τον τοπο οτιδηποτε και να φυτευσεις,ευδοκιμει, ακομη και αρχ@@@α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΑΘΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΩΤΑ... ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ...ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑΘΗ... ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ....ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΤΕΕΕΕ..ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ena pragma na xerete oti dikaiwsini tha apodosi mono o ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ολοι μας λεμε οχι στο μνημονιο. αλλα που θα βρουμε τα χρηματα σε μια κοινωνια δημοσιων υπαλληλων σε εναν ιδιωτικο τομεα που αργοπεθαινει,σε εναν αγροτικο τομεα που απλα πεθαινει?ας βρουμε τον τροπο και μετα θα τους πεταξουμε εξω ολους.ξερετε τι σημαινει σταση πληρωμων? εγω ξερω τι σημαινει 4 μηνες χωρις ρευστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ!!ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο1 ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΧΙ Κ. ΣΤΑΘΗ ?ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑΙ?ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ο Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ...ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΘΕΙΤΕ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ..ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...
    Υ.Γ.1 ΜΙΑ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΟΙ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΠΟΥ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ"?ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ 70% ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
    Υ.Γ.2 ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?ΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. THN EΡIΞΕ ΤΗΝ ΑΑΑΤΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ ,ΜΕ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΑΦ ΣΤΑΘΙΚΑ ΔΙΝΩ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.