Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Παιχνίδια στον πάγο

Το χιόνι και ο πάγος δεν είναι κατ’ ανάγκη μόνο προβλήματα, αλλά μπορεί να είναι και διασκέδαση. Για τα παιδιά τουλάχιστον, που η εικόνα του παγωμένου ποταμού της Φλώρινας, πέρα από παράξενη, είναι και αφορμή για παιχνίδι.
Αψηφώντας λοιπόν τον κίνδυνο να σπάσει το στρώμα πάγου, τρεις νεαροί επιδόθηκαν σε ποδόσφαιρο επί… πάγου, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των περαστικών.
Οι θερμοκρασίες στη Φλώρινα εξακολουθούν να είναι υπό του μηδενός και ο Σακουλέβας παραμένει παγωμένος. Από την Παρασκευή μάλιστα αναμένεται και νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας και δεν αποκλείεται να δούμε και ακόμα χαμηλότερες θερμοκρασίες.



2 σχόλια:

  1. Τα παιχνίδια στο χιόνι είναι και για μεγάλα παιδιά. http://www.youtube.com/watch?v=YoU4NNqerVw
    αερολέσχη Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκέφτομαι να μπουκάρω στο παγωμένο ποτάμι( χωρίς το μηχανάκι μου) να βγώ φωτογραφία πάνω στο παγο .Τέτοιο μοναδικό θέαμα δέν ξαναείδα στην Φλώρινα ούτε στην σιβηρική Μόσχα ή στο Βραδιβοστόκ να ζούμε .To μόνο πρόβλημα που έχω είναι να βρώ ..φωτογραφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.