Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Χιονίζει και πάλι στη Φλώρινα

Εδώ και λίγες ώρες ξεκίνησε και νέα ισχυρή χιονόπτωση στη Φλώρινα, με αποτέλεσμα τα πάντα να έχουν καλυφθεί ξανά από το χιόνι.
Επειδή σε αρκετά σημεία υπήρχε πάγος από τις προηγούμενες ημέρες, καλό θα ήταν να υπάρξει μεγάλη προσοχή σε μετακινήσεις πεζών και οδηγών. Ειδικά, στα ορεινά απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

7 σχόλια:

  1. ουτε καν ελιωσε το χιονι πριν και ξαναρχισε παλι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει ήδη αρκετό χιόνι, είναι η τρίτη φορά που χιονίζει απο τις 22 Δεκεμβρίου και μετά, σωστός αποχιονισμός της πόλης δεν έχει γίνει, οι δρόμοι και περισσότερο τα πεζοδρόμια κρύβουν παγίδες και κινδύνους για τους πεζούς, οι παλαιοί πάγοι που κρύβονται κάτω από το νέο χιόνι είναι σαν μπετόν,
    θα δούμε και αυτή την φορά την ανικανότητα των τοπικών αρχών? και ας μη βρίσκουν φθηνή δικαιολογία ότι φταίνε οι δημότες που δεν καθαρίζουν τα πεζοδρόμια.
    Και οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι καθαρίζουν, θα τονίσω όμως την αδιαφορία καταστημάτων τραπεζών, που έξω από τις εισόδους δεν καθάρισαν ποτέ πλην της Εθνικής όπου είδα υπάλληλο να έχει πιάσει το φτυάρι και να καθαρίζει.
    Τράπεζες είσαστε χρήματα έχετε αν δεν μπορείτε εσείς,δώστε και κανένα μεροκάματο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι καλέ!!! Πολύ λίγο... Στους δρόμους ειδικά, σχεδόν τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άντε μια χαρά ..τυχεροί είστε πάνω που βλέπετε και χιόνι..!!!!!χειμώνα έχουμε ..χιόνια θα έχει η Φλώρινα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. elpizw na mas ta kleisoun gia na diavasoume kai ligo ksekourasta i triti lykeiou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ZHTW.......... DN 8A EXOUME SXOLEIO............OLEEEE OXI SXOLEIOOOOO...........3EKOURASI...GIA LIGO.....OLEEEEE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.