Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Κοπή της τρενοβασιλόπιτας

Με την ευχή το τρένο να επιστρέψει σύντομα στη Φλώρινα, η Κίνηση Φίλων Τρένου έκοψε τη βασιλόπιτά της στον έρημο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι φίλοι του τρένου δεν πτοήθηκαν και έδωσαν το παρών, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τη διάθεσή τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Μαζί τους κάτοικοι της πόλης και φοιτητές, ενώ από φορείς βρέθηκε μόνο ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σ. Σαπαλίδης.
Το φλουρί έπεσε στο τρένο και συμβολικά δόθηκε στον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας, ένα μέλος του οποίου θα λάβει ως δώρο το πρώτο εισιτήριο όταν το τρένο επαναλειτουργήσει.
Ο Μιχάλης Πετράκος, ως εκπρόσωπος της Κίνησης, ανέφερε πως οι προϋποθέσεις για να υπάρξουν ξανά δρομολόγια έχουν διαμορφωθεί, καθώς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει βελτιώσει τα οικονομικά της και υπάρχουν οι δυνατότητες να έρθει το τρένο.




7 σχόλια:

  1. μπράβω στον προεδρο του ΕΒΕ που δείχνει από την πρώτη στιγμή πως είναι κοντά στα προβλήματα του Νομού..... όταν οι άλλοι είναι θεατές στα προβλήματα μας και βολεμένοι στις καρέκλες τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά,

    ήταν πολύ ωραία! Να σφυρίξει σύντομα το τραίνο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι έγινε ρε παιδιά σαν να είδα το βοσκό στην κοπή της πίτας. Είδα και τα κολυτάρια του τους δημοσιογράφους. Αι @@@ στο δήμαρχο και τα τσιράκια του που σνόμπαραν άλλη μία προσπάθεια ανάδειξης του προβλήματος με την επαναλειτουργία του τρένου.

    Φίλος του Τρένου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλουμε το τραίνο πίσω στην Φλώρινα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ύστερα ,φίλε από πάνω ξύπνησες...
    Ήμουν κι εγώ εκεί και δεν τους είδα.Εκτός κι αν αναφέρεσαι στα
    φαντάσματα που κυκλοφορούσαν καταμεσήμερο.
    Παρόντες μόνοι αρκετοί '' φαντασμένοι '' νέοι και νέες.
    Κι ας λένε πως ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη , Κουράγιο και ελπίδα ήταν η παρουσία του Σαπαλίδη
    Και δεν θα πω μπράβο για τα αυτονόητα.
    Θα σημειώσω όμως ότι γνωρίζει και έκανε αυτό που έπρεπε.Καλή συνέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστούμε όλους του παλιούς και νέους φίλους του τραίνου που ήρθαν στην εκδήλωση αλλα κι αυτούς που δέν μπόρεσαν για "προσωπικους λόγους, λόγους εργασιακού φόρτου ή λόγους ανωτέρας βίας- υγείας ". Ϊσως το ξανασκεφτουν να έρθουν την επόμενη φορά Ευχαριστούμε κι εσένα Σάββα ( είσαι Λιονταρι! ) και τους δημοσιογράφους ( με μία δυό απουσίες) που τίμησαν με την παρουσία και ειδησιογραφική κάλυψη τους. Μακάρι να ΔΡΑΣΟΥΜΕ απο κοινού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το κοινό καλό επιστροφής του τραίνου στην Φλώρινα . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΉ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ "ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ" ΣΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ προς Φλώρινα προς Πρέσπες προς Αμύνταιο προς Έδεσσα προς Λάρισα και Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στον Σαπαλίδη που ήταν ο μόνος "επίσημος"!
    Μπράβο στους φίλους του τραίνου που δεν το βάζουν κάτω!
    Μπράβο στον Βέλτση που πρόσφερε την πεντανόστημη βασιλόπιτα.
    Μπράβο σε όλους μας που παρά τον καιρό ήμασταν εκεί.
    Μπράβο και στους υπόλοιπους επισήμους, που μας διαβεβαιώνουν ξανά και ξανά, πως δεν τους νοιάζει τίποτα πέραν τις καρέκλας τους!

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.