Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Παγετός με -18 στη Φλώρινα!

Άλλη μια μέρα παγετού ξημέρωσε για τη Φλώρινα καθώς η θερμοκρασία άγγιξε τους -18 βαθμούς στις 6 σήμερα το πρωί, ενώ αυτή τη στιγμή η τιμή που καταγράφεται είναι -15!
Η φωτογραφία δείχνει τη διακύμανση της θερμοκρασίας, μονίμως υπό το μηδέν, και την κατάσταση την οποία βιώνουν οι πολίτες της Φλώρινας.

14 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν στην Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα μολις η ΕΜΥ εδειξε την χαμηλοτερη θερμοκρασια για σημερα στην φλωρινα απο τον σταθμο της και ηταν -19,9 !!!!!! http://www.hnms.​gr/hnms/greek/com​pon..._html?type=​MIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα ειναι εδω που ειμαι εγω μια φορα στο τοσο φτανει -1 και λεμε οτι χει κρυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρά είστε δροσούλα έχετε...υπομονή τι άλλο να γίνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. m@@@s athinei as ertoune na kanoune diakopes edo olli i politiki

    kai as agorasoune kafsima kai as mou lene se mena oti den kani kryo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά που έχουμε και τον παγετό και μας αναφέρουν καμιά φορά τα μεσα μαζικής ενημέρωσης στον αθήνα αλλιώς μας έχουν ξεχασμένους!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε μας δουλευουν κιολας ακου ΄΄μια χαρα ειστε λιγο δροδουλα εχετε΄΄ δεν μπορουμε να χορτασουμε τους λεβητες με πετρελαιο γ@@ω το κρατος μου καμια προνοια δεν υπαρχει ....1 ευρω το λιτρο το πετρελαιο χρειαζεσαι 25 με 30 την ημερα δηλαδη 900 ευρω το μηνα με τα κρυα ....ο μισθος πλεον ειναι χαμηλοτερος ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ κανενας και κανενα καναλι δεν κανει αναφορα γιατι ετσι τους λενε....τι να το κανω με το συμπαθειο το blog εμεις και εμεις τα βλεπουμε ολοι οι αλλοι εθελοτυφλουνε .... βουλιαζομε στην θερμανση εδω ...... αν δεν ειχε η κοζανη και πτολεμαιδα θα σας ελεγα εγω τι θα γινοταν ....θα ειχαν ξεσηκωσει τον κοσμο ... ενω εμεις το κεφαλι σκυφτο και παλευουμε..... ως ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....τι να κανω τωρα μονομισθος δημοσιου με τον μισθο πλεον στα 900 πετρελαιο να βαλω ή το χαρατσι της δεη να πληρωσω.?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala pou ta ekleisan ta sxoleia epitelous oxi san tis alles fores me -16 kai mas ta klenete me -18 to idio einai ti etsi ti allios ta idia pramat re ade

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα να παθουμε αφου ειμαστε χεστηδες οι φλωρινιωτες και δεν πιεζουμε αυτους που ψηφιζουμε αλλα κ οταν ψηφιζουμε βαζουμε τον σταυρο μας στον ξαδερφο κ τον συγγενη μας κ ας μην αξιζει...... στην συνεχεια κλαιμε.... σιγα μην μας λυπηθει κανεις..... αλλα κ οταν χρειαστει να βγουμε στους δρομους εκει να δεις χαλι μαυρο.... θα μαζευτουμε κανα 100 ατομα κ πολλα λεω..... κ ετσι μας γραφει γενικως η εξουσια στα .......!!!! ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και χτες στο σταθμο του τρενο 50 ατομα ειμαστε .Φαινεται μονο τοσοι ειναι οσοι το εχουν αναγκη. Ραγιαδισμος!

      Διαγραφή
  10. Α... γι αυτό το μυαλό των Φλωρινιωτών ήταν και είναι πιφτί!! Τα μείον φταίνε για όλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα να μας κανουν με αυτους που ψηφιζουμε,
      βουλευτικο αυτοκινητο εθεαθη πριν 1 εβδομαδα περι της 2 το βραδυ εξω απο γνωστο κολομπαρο της περιοχης. και για κακη του τυχη το τραβηξα και φωτο καθως περνουσα και το ειδα εκει.
      μας δουλευουν κανονικα και εμεις τους χτυπαμε ακομη την πλατη.
      ξυπνα ρε κοσμε ξυπνα!!!!
      και μου λετε μετα για τα καυσιμα.....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.