Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Η Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για φοίτηση στο επόμενο σχολικό έτος 2011 - 2012 θα γίνονται δεκτές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011.
Υπενθυμίζουμε ότι το Σχολείο απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω που δεν ολοκλήρωσαν την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση.
Η φοίτηση διαρκεί δύο εννιάμηνα και μετά την ολοκλήρωσή της παρέχεται τίτλος ισότιμος του απολυτηρίου Γυμνασίου. Δίνεται η ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι για το Σ.Δ.Ε. Φλώρινας μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο στις ώρες Γραμματείας από τις 5.00 μ.μ. έως τις 7.00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23850-44858.
Οι ενδιαφερόμενοι για το Σ.Δ.Ε. Φλώρινας παράρτημα Αμυνταίου μπορούν να προσέρχονται στο Δήμο Αμυνταίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Διευθυντής
Θωμάς Μπούσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.