Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Στην εισαγγελέα για την κατάληψη στο Αρμενοχώρι

Στο γραφείο της Εισαγγελέως βρέθηκαν σήμερα το πρωί ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Αρμενοχωρίου Γ. Αρβανίτης, ο δάσκαλος Ζ. Φουδούλης και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Σ. Θεοφανίδης, αναφορικά με το θέμα της κατάληψης του κτιρίου που στέγαζε το ΚΕΦΟ.
Η Εισαγγελέας προχώρησε σε συστάσεις για να λήξει η κατάληψη, έτσι ώστε να μην διωχθούν για παρακώλυση λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

3 σχόλια:

  1. Όταν αναγνωρίζεται ότι πρέπει να λήξει η κατάληψη
    αναγνωρίζεται ότι το αδίκημα της παρακώλυσης λειτουργίας δημοσίας υπηρεσίας έχει ήδη συντελεσθεί,οπότε ;
    κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an eixan dikio ua ekamnan katalipsi. re voske pali tous ekanes mathima opos kai me ta kolonakia.telika eise dimarxara.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. (ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ - ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ - ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.