Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Γ. Βοσκόπουλος: «Αχάριστοι οι Αρμενοχωρίτες»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, με αφορμή την κατάληψη του κτιρίου που στέγαζε το ΚΕΦΟ, έκανε λόγο για αχαριστία των κατοίκων του Αρμενοχωρίου.
«Αυτές τις μέρες διαπιστώνουμε μια αχαριστία των κατοίκων του Αρμενοχωρίου. Και αυτό το λέω διότι οι κάτοικοι του Αρμενοχωρίου προεκλογικά μας είχαν ζητήσει να κατασκευάσουμε τη γέφυρα. Δημοπρατήθηκε, έχουμε τον ανάδοχο και ξεκινάει. Μας είχαν ζητήσει να κάνουμε τον καθαρισμό του ποταμού. Έχουμε ξεκινήσει τις εργασίες και καθαρίζεται. Μας έχουν ζητήσει ασφαλτοστρώσεις και μόλις βγουν τα ασφαλιστικά θα προχωρήσουν άμεσα» είπε χαρακτηριστικά.
Ο δήμαρχος τόνισε στη συνέχεια επί της ουσίας πως «δε μπορούμε να κάνουμε τη σίτιση, επειδή θέλουν κάποιοι γονείς ή κάποιοι δάσκαλοι που θέλουν να δείξουν υπερβάλλοντα ζήλο και να δημιουργήσουν ένα σύστημα σίτισης το οποίο δεν θα είναι ούτε νόμιμο, αλλά και θα είναι επικίνδυνο για τα παιδιά… Η κατάληψη είναι παράλογη, απαράδεκτη και παράνομη, γιατί το κτίριο αυτό ανήκει στο Ν.Π., το οποίο πρέπει να στεγαστεί».

11 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσειs kυριοι δημοτικοι συμβουλοι συμφωνείτε
    με τα λεγόμενα του δημαρχου? αχαριστοι ειστε εσεις που σας ψηφησαμε και τωρα μουγγαθηκατε. ζαεκη ξερεις να μιλας η ξεχασες? μηπως σε νοιαζει μονο για τις επιτροπες και τα λεφτα? παρε θεση δημοσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερουμε κ. βοσκοπουλε ότι το κτηριο ειναι Ν.Π και επισης ότι βασει του Καλλικρατη το διαχειρίζεστε όπως θέλετε.Αυτό που περιμέναμε οι αχάριστοι Αρμενοχωρίτες είναι η Α Ν Θ Ρ Ω Π Ι Α σας που φαινεται ότι την έχετε χάσει. όσο για τη γέφυρα δεν είναι εργο που εξυπηρετεί μόνο το Αρμενοχώρι αλλά όλο τον Νομό πολυ περισσοτερο δε άλλα χωριά. Και δεν αποκαλείται αχάριστους τους ανθρώπους που σας στηριξαν επί δύο τετραετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΨΕΦΤΗΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛ...Σ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΜΕ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΒΟΥΛΕΣ "ΚΟΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κατάλαβα ...
    .- χάρη μας κάνει που επι τέλους αρχισαν κάποια έργα στο ποτάμι;
    .- χάρι μας κάνει που ΘΑ ασφαλτοστρώσουν τους δρόμους που εδώ και μμια δεκαετία μοιάζουν βομβαρδισμένοι σαν δρόμοι της Βαγδάτης
    .- χάρι μας κάνει που ΘΑ ΓΊΝΕΙ Η ΓΈΦΥΡΑ όταν πρίν εκλεγεί νομάρχης προεκλογικά [ 5 ή 6 χρόνια πριν ] υποσχέθηκε πως το πρώτο έργο που θα κάνει είναι η γέφυρα και την ΄΄έκανε'' λέγοντας ότι έφυγε από την αρμοδιότητα του Νομάρχη και... θέλει αλλά δεν δεν μπορεί...
    Τόσες χάρες και ίσως και άλλες....Σας ευχαριστούμε.Ταπεινά ζητούμε συγνώμη.Ξοδευτήκατε, κουραστήκατε αλλά κάντε μας μια χάρη ακόμα κι ας είναι η τελευταία.
    Μη ξαναπεράσετε από το Αρμενοχώρι,ακόμα κι όταν γίνει η γέφυρα.
    Θα μας κάνετε να νοιώσουμε άσχημα όταν δούμε τον ευεργέτη μας και αναλογιστούμε την αχαριστία μας.
    Δεν θα τολμήσουμε να σας κοιτάξουμε στα μάτια. Τόσες χάρες κι εμείς αχάριστοι.Ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γ. Αρβανίτης, Ζ. Φουδούλης Σ. Θεοφανίδης
    Η ΤΡΙΑΝΔΡΊΑ ΤΩΝ ''ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ''
    ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ 99 ΦΟΡΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΆΝΩ.
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ
    ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ,ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ...ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελα παρε τον δαβιδ και πηγαιντε να κανετε μπανανα..δημαρχε του κ...υ θα μας πεις και αχαριστους......οταν σε εβγαζε το χωριο καλα ηταν.τωρα οταν ερθεις ξανα για ψηφους θα δεις τι θα παρεις...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συνεχιστε να ψηφιζετε ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ..ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Του Κ**ου Δήμαρχε δεν έχουν ανάγκη τις χάρες σου οι Αρμενοχωρίτες κάνε όμως μια χάρη στον εαυτό σου και γίνε άντρας...Για να νιώσεις ισάξιος τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10:00 ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/09/2011 ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.00πμ δευτερα 19-9-2ο11 θα ειμαστε ολοι εκει ξανα
    θα σας παριμενουμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.