Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Με νέα ονομασία και σε νέα τοποθεσία οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Φλώρινας

Υπό τον γενικό τίτλο «Πολιτιστικά Δρώμενα» θα διεξαχθούν οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Φλώρινας από τις 19 έως τις 28 Αυγούστου.
Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτισμού Άρη Αριστείδου, ο οποίος σημείωσε στην τοποθέτησή του πως «η οικονομική κρίση όπως είναι φυσικό επηρέασε και τις πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου μας. Έτσι, στο νέο οικονομικό περιβάλλον κινείται το πρόγραμμα μας για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2011». Το κόστος τους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, θα είναι μειωμένο περίπου στο 50% των περσινών εκδηλώσεων (σ.σ. λιγότερο από 40.000 ευρώ).
Να επισημάνω ότι φέτος οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και γι’ αυτό αλλάζουν τοποθεσία. Θα γίνουν κατά μήκος του ποταμού. Κι αυτό για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι δένουν αρμονικά με την παλιά Φλώρινα, το ιστορικό της κέντρο και ό, τι καλύτερο έχει να επιδείξει η πόλη μας που είναι η περιοχή του ποταμού. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι αναδεικνύουμε τα πολιτιστικά μας στοιχεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά. Στόχος μας είναι ο πολίτης, ο επισκέπτης να μην είναι ένας απλός θεατής αλλά να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα.
Η διάρκεια των εκδηλώσεων είναι 10 μέρες, ξεκινώντας από την Παρασκευή 19 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 28 Αυγούστου 2011 και τις ώρες από 19.00 μέχρι 24.00.
Η εκτίμηση μας είναι ότι οι φετινές εκδηλώσεις ανταποκρίνονται στις γενικές αλλά και ειδικές απαιτήσεις των συμπολιτών μας, που θα απολαύσουν μια βδομάδα εκδηλώσεων όπου «Φλωρινιώτες παρουσιάζουμε τη δική μας Φλώρινα».
Το ποτάμι, το ιστορικό κέντρο, ο λόφος, είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης μας, σπάνια σύνθεση για ελληνικές πόλεις που πρέπει να αναδείξουμε και να διαφημίσουμε.
Μπορούμε καλύτερα κι αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε ως Δημοτική Αρχή. Η συνδρομή όλων, η εθελοντική συμμετοχή και προσφορά αποτελεί την βάση για την επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων. Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες σε όλους».

Το πρόγραμμα

19-8-2011, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
-Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας
(Συμμετέχει με το χορευτικό του συγκρότημα)
- Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας
(Συμμετέχουν με το χορευτικό ανδρών, το μικρό και εφηβικό χορευτικό συνοδευόμενοι από τους Κεσίδη Στέλιο και Ξανθόπουλο Μπάμπη στην ποντιακή λύρα)

20-8-2011, ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ
(Επίδειξη SHOTOKAN-KARATE)

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Εμφάνιση Νεανικού μουσικού Σχήματος «ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΕΣ ΦΛΟΓΕΡΕΣ» του Δινόπουλου
Εμφάνιση Νεανικού μουσικού Σχήματος «Belly Button Lords» του Σταμπουλίδη

21-8-2011, ΚΥΡΙΑΚΗ

Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΣΑΡΙΣΕΣ»
(Συμμετέχουν με αγώνες επίδειξης και ανοιχτό τουρνουά για όλα τα παιδιά – Χώρος παρουσίασης Πλατεία μπροστά στα κανόνια)

ΩΔΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Συμμετέχει με τη χορωδία και καθηγητές μουσικών οργάνων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
(Συμμετέχουν τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων Σκοπιάς, Αχλάδας, Άνω Κλεινών)

22-8-2011, ΔΕΥΤΕΡΑ

Παρουσίαση ρυθμικής-χορευτικής γυμναστικής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ –Επιμέλεια κα Ε. ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
(Συμμετέχει με παραδοσιακούς χορούς από Φλώρινα, Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη, Ήπειρο και Θεσσαλία)

23-8-2011, ΤΡΙΤΗ

ΣΚΑΚΙ-ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
(Χώρος παρουσίασης στην πλατεία μπροστά στα κανόνια)

Παρουσίαση ρυθμικής-χορευτικής γυμναστικής της κα Γ. ΙΟΡΔΑΝΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
(Συμμετέχουν τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων Σιταριάς, Υδρούσας και Πολυπλατάνου)

24-8-2011, ΤΕΤΑΡΤΗ

ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ
"Ελύτης – Γκάτσος - Μπιθικώτσης....δυο ποιητές για ένα αηδόνι"
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ


Κείμενα-αφήγηση-απαγγελία-καλλιτεχνική επιμέλεια-οπτικοακουστικά ντοκουμέντα από τη λογοτέχνη ΑΝΝΑ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ
Τραγούδι από τον ερμηνευτή-καθ.Βυζαντινής Μουσικής ΣΩΤΗΡΗ ΔΟΓΑΝΗ
Στο πιάνο ο συνθέτης και μαέστρος ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

25-8-2011, ΠΕΜΠΤΗ

ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ- ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ κα Β.ΚΟΣΚΟΣΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
(Συμμετέχουν τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων Μικρασιατών -Κιουταχιωτών, Αρμενοχωρίου και Φλαμπούρου)

26-8-2011, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΓΕΦ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Επίδειξη ξιφασκίας

Εμφάνιση Νεανικών μουσικών σχημάτων
των Μούσιου Λευτέρη και Τσομπάνου Δημητρίου

Εμφάνιση Νεανικών μουσικών σχημάτων
των Κυρκόπουλου Παντελή και Ρόμπη Γεωργίου

27-8-2011, ΣΑΒΒΑΤΟ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι «Από το χθες στο σήμερα» με το συγκρότημα «ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ»

28-8-2011, ΚΥΡΙΑΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ «Ι.ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ»
με παραδοσιακά τραγούδια

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ κ. ΜΑΡΙΑ ΘΩΙΔΟΥ

* Στο χώρο των εκδηλώσεων και κατά μήκος του ποταμού Σακουλέβα Καλλιτέχνες της Φλώρινας θα εκθέτουν έργα τους όλες τις ημέρες και θα λειτουργούν Καλλιτεχνικά εργαστήρια.
* Καθημερινά το δεκαήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας στο χώρο της πλατείας θα πραγματοποιούνται παλιά παιχνίδια της Φλώρινας από τον κ. Γουμπερίτση.
* Παράλληλα θα λειτουργεί Έκθεση Βιβλίου από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών Φλώρινας στο χώρο των εκδηλώσεων.


16 σχόλια:

  1. κατα μηκος του ποταμου!!!! που??? και ο κοσμος που θα κατσει ?? ολο χαζα είναι ο δημαρχος μου φαινεται!! Κατι δεν παει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ??? Η ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ??
    ΣΑΝ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος θα κάτσει στα σιδερένια κολονάκια.

    Σοβαρά τώρα: Οι χοροί θα γίνουν στην αυλή των σχολείων και μπροστά από τον Αριστοτέλη προφανώς. Η ιδέα είναι εξαιρετική και ελπίζω να καθιερωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ανησυχείς 9:56 θα έχει πολυθρόνες σεσλογκ για να βάλεις τον ποπό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ 2000 ΜΕ 2500 ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ???
    Η ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ 300 – 500 ATOMA ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΑΣ??? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΧΩΡΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ?? ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ??? Ε ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑQ!! ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΝΟHΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!! ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:11 μ.μ. Δεν ανησυχώ για εμένα γιατί δεν πάω.. αλλά για τους ηλικιωμένους, που κύριος αυτοί είναι που πάνε… για σκέψου λίγο και εσύ εκτός την πάρτη σου το βρίσκεις λογικό αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante kai tou xronou ston pezodromo me aytoys poy mpelksame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΙΣΤΑ…ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΤΑΡΗ ΤΟΝ ΛΙΑΤΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.. ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΟΠΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΓΗΠΕΔΟ.. ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΔΗΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:11 μ.μ. και 10:29 π.μ. εσεις σιγουρα και με τα κολονακια συμφωνειτε ε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Η ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ? Η ΤΗΝ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ? ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ (Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mia xara einai.. kai to meros kai oi ekdhlwseis mprabo ston dhmarxo kai tous sunergates tou gia aythn thn skepsh..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς 3.24μμ από τον "10:29":

    Δεν με κατάλαβες και μάλλον φταίει η υπερβολική ειρωνεία μου. Μόνο με τα σιδερένια κολονάκια συμφωνώ που προστατεύουν πεζοδόμια.
    Προταση: Στους δρόμους που οι ανικανοι θέλουν να επιβάλλουν εκ περιτροπης σταθμευση να βιδώνουν εκ περιτροπής πλαστικά κολονάκια στη μερια που καθε μηνα απαγορεύεται η σταθμευση. Εναλακτικά να τσιμεντώσουν από έναν δημοτικό σύμβουλο σε καθε δρομο, να ελέγχει ποιος παρκαρει.

    Δευτερη πρόταση: Τα πολιτιστικά δρόμενα να γινουν μεσα στο ποτάμι και ο κόσμος να κατσει σε βάρκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι μιζέρια σε αυτό τον τόπο, δεν μπορώ άλλο… Ακόμα και στα πολιτιστικά αντί να δείξουμε ομοψυχία και να στηρίξουμε τους συμπατριώτες μας που θα παρουσιάσουν τα έργα τους και τη δουλειά τους, κάθετε ο κάθε πικραμένος και λέει τον πόνο του, όλα στραβά τα βρίσκει, έτσι απλά για να πάει κόντρα σε αυτούς που δε γουστάρει… Όσοι δε γουστάρουν τον Βοσκόπουλο, ότι και να κάνει το βρίσκουν τελείως λάθος, όσοι δεν γουστάρουν τον Ασπρίδη ή την Μούσιου πάλι όλα στραβά τα βρίσκουν σε αυτά που κάνουν, όσοι δεν γουστάρουν τον Λιάνη τα Πρέσπεια τα θεωρούν μα…κία… Τι στενομυαλιά είναι αυτή σε αυτό τον τόπο, να κρίνουμε ότι γίνεται με κριτήριο το ποιος το διοργανώνει… Ήμαρτον… Τι κόλλημα είναι αυτό με κόμματα (ή μάλλον με πρόσωπα), υπάρχει κάποιος που πιστεύει ακόμα σε πολιτικούς, είτε είναι δήμαρχοι, νομάρχες ή βουλευτές; Κάνοντας συνεχώς κριτική καλή ή κακή δείχνεται «κολλημένοι» και τους δίνεται πολύ αξία… Λες και στηρίζεστε σε αυτούς… Κοιτάξτε λίγο το δάσος και αφήστε το δέντρο, μην κάνετε την τρίχα – τριχιά και κοιτάξτε επιτέλους να δείξουμε σε αυτό τον τόπο «ομοψυχία» μεταξύ μας. Χωριζόμαστε με βάση τους πολιτικούς, αν είναι ποτέ δυνατόν…
    Εδώ μιλάμε για ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, «ξυπνήστε» λίγο και δείξτε ανωτερότητα με τις στενόμυαλες απόψεις σας. Σας φταίνε τα κολονάκια, οι μικροί χώροι, το ποτάμι, οι πάπιες, ο πεζόδρομος, ο αέρας που φυσάει και ότι άλλο σκαρφιστείτε για να δείξετε την αντίθεσή σας σε ένα πρόσωπο, αντί να κοιτάξετε το «δάσος» και να στηρίξετε τους συμπατριώτες μας που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις. Και εγώ δεν γουστάρω καθόλου τον Βοσκόπουλο (και κανέναν πολιτικό στη Φλώρινα) αλλά αυτό που διάβασα για τις φετινές εκδηλώσεις είναι από τα ωραιότερα πράγματα που έχουν ανακοινωθεί. Πολύ πρωτότυπο και εξαιρετική ιδέα (και δεν με νοιάζει καθόλου αν ήταν του Αριστείδου, του Ασπρίδη ή της Μούσιου) επιτέλους να δώσουμε «ζωή» στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην ομορφότερη πλευρά της! Ένα είναι αυτό και το άλλο ακόμα πιο σημαντικό, είναι ότι επιτέλους οι πολιτιστικές εκδηλώσεις (ή Δρώμενα Πολιτισμού όπως θέλουνε να τα λένε οι διοργανωτές πλέον) θα έχουν Φλωρινιώτικο χαρακτήρα. Θα συμμετέχουν σε αυτές μόνο Φλωρινιώτες καλλιτέχνες και σύλλογοι, φτάνει τόσα χρόνια δίνονται 20 και 30 χιλιάδες ευρώ για γνωστούς καλλιτέχνες που ερχόντουσαν για μια δίωρη «αρπαχτή» και φεύγανε με τις τσέπες γεμάτες… Έχουμε και εδώ πολύ καλούς καλλιτέχνες, ζωγράφους, γλύπτες, χορευτικά, μουσικούς - τραγουδιστές και είναι ευκαιρία να τους «απολαύσουμε» και να τους χειροκροτήσουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στα 13 σχόλια, πάνω απο τα 10 έχουν μέσα τους μια στείρα άρνηση. Δικαίωμα του καθενός να του αρέσουν ή όχι αυτές οι φετινές επιλογές (τόπος, χρόνος, ύλικό), όμως θα πρέπει να προτείνετε κάτι διαφορετικό. Δηλαδή μέχρι εκεί είναι η υποχρέωσή μας ως πολίτες αυτού του δήμου; Δεν έχουμε τη δύναμη να προτείνουμε κάτι; Εγώ τις θεωρώ πρωτότυπες, συγχαίρω τους διοργανωτές και τους εύχομαι καλή επιτυχία.ΒΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιατι δηλαδή να ειναι πρόβλημα το ότι θα ξαναδωθεί ζωή στο ποτάμι; Ισα ισα..

    Θα μπορούσε ομως να γίνει κατι και στο παλιό γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το ότι αντιδράμε σε κάθε πρόταση του κάθε Δημάρχου, χρόνια τώρα, δείχνει βαθειά αρρώστια και καθόλου υγεία. Αυτοευνουχισμό και παθολογική στάση σε κάθε τι που αλλάζει.
    Μόνο στα καινούργια μοντέλα των αυτοκινήτων δεν αντιδράτε ξινοί και άφρονες Φλωρινιώτες.
    Και εξηγούμαι: Ξινοί διότι σχολιάζουμε τα πάντα στα καφενεία, στις δουλειές, στις παρέες μας και στο ίντερνετ, αλλά δειλοί, χέστηδες και φοβιτσιάρηδες (γλοιώδεις) όταν εμφανίζονται μπροστά μας οι "όποιοι" πολιτικοί μας.
    Άφρονες διότι δεν παραδειγματιζόμαστε από τους γειτονικούς νομούς και τις διάφορες πόλεις που ξέφυγαν από τη μιζέρια με άλματα, να κάνουμε κάτι κάτι το πρωτότυπο και κάτι που μας χαρακτηρίζει ως πόλη.
    Κρίμα και πάλι κρίμα.
    Εάν συνεχίσουμε έτσι δικαίως θα μας επιβληθούν οι δικοί μας ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.