Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Προς... επανεξέταση τα κολωνάκια

Προς συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής θα επανέλθει το θέμα της τοποθέτησης των κολωνακίων στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Φλώρινας, μετά από δέσμευση του δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου.
Σε συνάντησή του με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου – που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σε όχι και τόσο καλό κλίμα – και μπροστά στις αντιδράσεις που προκάλεσε η εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, ο δήμαρχος έδειξε να κάνει ένα βήμα πίσω.
Από την πλευρά τους οι πρόεδροι των συλλόγων και σωματείων εξέφρασαν για άλλη μια φορά την αντίθεσή τους στα κολωνάκια, αλλά και στον τρόπο που λειτούργησε η δημοτική αρχή στο συγκεκριμένο θέμα.

29 σχόλια:

  1. Αφού υπάρχουν τα κολωνάκια, τότε ποιος ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας?
    Νομίζω ότι ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας είναι να κρατά τον κεντρικό δρόμο ελεύθερο από αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E OXI NA SYRESAI KAI APO TON DHMHTROPOYLO K DHMARXE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλοι προσπαθούν να καταστρέψουν την εικόνα τους και άλλοι προσπαθούν μέσα από αυτό (τα κολωνάκια!), να την φτιάξουν.

    Κοίτα που τα κολωνάκια θα μας δείξουν στο τέλος, ποιοι πραγματικά είναι αυτοί που αποφασίζουν για εμάς.

    (Κρίμα που δεν είχε κολωνάκια πέρσι, έξω από τα εκλογικά κέντρα. Να βλέπαμε τους υποψήφιους (πάσης φύσεως), να "σκοτώνονται" για αυτά και να αποφασίζαμε άμεσα, σύμφωνα με αυτά που βλέπαμε, ποιον να ψηφίζαμε).

    Preatorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα καλό πήγε να κάνει αυτός ο Δήμαρχος και θα το πάρει πίσω. Ξανά και ξανά κυκλοφοριακή συμφόρηση. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι καταστηματάρχες ότι εμπόριο μια γρήγορης στάσης δεν μπορεί να γίνει. Είναι προς όφελός τους τα κολονάκια και ακόμα περισσότερο να πεζοδρομηθεί ολόκληρο το κέντρο. Όλες οι σύγχρονες και όχι μόνο αγορές λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Αλλά να μου πείτε εδώ δεν λένε να ρίξουν τις τιμές και το παίζουν καταστηματάρχες "Κολονακίου" θα δεχτούν και κάτι άλλο;;;;
    ΥΓ :Μην παραπονιέστε μετά γιατί κινηται η αγορά στα Μπίτολα και όχι της Φλώρινας.
    ΥΓ2 :Και για να μην παρεξηγηθώ ψηφοφόρος του Αιμίλιου είμαι και όχι δεξιός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιοσ ειναι ο DHMHTROPOYLO και τι ρολο παιζει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟ.......Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10 Αυγούστου 2011 3:15 μ.μ. Και η προμήθεια των καταστημάτων φίλε μου πως θα γίνεται? Αν ο δήμαρχος ήθελε να κάνει καλό να έκανε πρώτα χώρους για αυτόν τον λόγο και μετά ας έβαζε τα κολωνάκια. Αλλά ούτε μια έρευνα έχει γίνει για το συγκεκριμένο θέμα…. Και η απάντηση ήταν η προμήθεια σας και το πώς θα προμηθεύσετε εσείς άλλα καταστήματα (γιατί δεν είναι μόνο οι καταστηματάρχες τις μεγάλου Αλεξάνδρου που έχουν το πρόβλημα) είναι προσωπικούς πρόβλημα… Ας πούμε ότι συμφωνώ με το μέτρο. Το μέτρο αυτό είναι λειτουργικό για όλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποσο μπορεί να ξεφτιλιστεί ακομα ο Βοσκό; αγεται και φέρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατα την συζητηση που θα γινει απο την επιτροπη ποιοτητας ζωης θα σθζητηθουν αραγε και τα ιδια ακριβως προβληματα των οδων οπως Ν.Χασου,Π.Μελα,Καλλεργη,(και τελειωμο δεν εχει),η μηπως αυτοι οι αλλοι δρομοι δεν ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα του εμπορικου συλλογου και των οποιων αλλων ατομων ενδιαφερονται για τα κολονακια αλλα και για τις ΕΚΛΟΓΕΣ των ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SYMFONO APOLYTA ME TON 4.43 EXEI DIKIO. PROTA RE PAIDIA KANOUME MELETH KAI META ENERGOUME. KAI SE MIA MIKRI POLH AS EINAI OLOI APO LIGO EYXARISTIMENOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΦΛΟΓΕΡΑ ... ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ...ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΓΥΦΤΟΝΤΟΠΙΑ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΥΦΤΟΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχως φιλε 2.04, ο ρολος της δημοτικης αστυνομιας αποδειχτηκε οτι ηταν να διορισει ο προηγουμενος (οπως και αλλοι δημαρχοι), ατομα δικατους, να τους πληρωνουμε ως δημοτες, και αυτοι να κανουν βολτες με τα ολοκαινουργια αυτοκινητα του δημου. Εναν δρομο ειχαν και αυτοι να φθλανε (την Μ.Αλεξανδρου), και δεν τα καταφεραν. Εκει ομως που γινεται ο μεγαλος χαμος ειναι τα παρκαρισμενα αυτοκινητα πανω στα πεζοδρομια, οπως και κατι παρανομα? τραπεζακια (ιδιως στην Π.Μελα), οπου οι μαμαδες με τα καροτσακια αναγκαζονται να κατεβουν στην ασφαλτο,και οπου τις προαλλες ειχαμε και ενα μικρο ευτυχως ατυχημα. Και φυσικα δεν ειμαι σιγουρος αν η δημοτικη αστυνομια γνωριζει που βρισκεται η οδος Π.μελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aς ασχολιθουμε με κατι πιο σοβαρο πριν μας παρει ο σακουλεβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εμενα μου "αρεσε" η πρωτοτυπία του δήμου με τα κολωνάκια. Να την επεκτείνει σε όλους τους δρόμους περιμετρικά της δημοτικής αγοράς...όπως ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΣΙΝΗ ΚΟΝΤΟΓΟΥΡΗ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΑΓΜ ΦΟΥΛΕΔΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΣΟΥ ...αλλα ξέχασα θα ΧΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ...άστα για άλλη ΄φορά δήμαρχε όταν θα μας κλείσουν όλα τα μαγαζια οι διπλανές αγορές όπως του Μοναστηρίου στα Σκόπια...έτσι δέν είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. την κατάλαβε την πατάτα ο δήμαρχος; Αν δεν την κατάλαβε αυτός και οι λοιποί συγγενείς, να μην ξεχνάνε πως κρέμεται μία μήνυση πάνω από τα κεφάλια τους. Και τότε θέλοντας και μη θα λογοδοτήσουν για το πως ελήφθη η απόφαση περι κολωνακίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΛΕΥ8ΕΡΑ ΠΛΕΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ράβε - ξύλωνε δουλειά να μην σου λέιπει, αλλά τουλάχιστον για όσο μείνουν (τα κολωνάκια) θα έχουμε μία απρόσκοπτη κυκλοφορία πλήν εξαιρέσεων με κάτι διπλοκάμπινα με τις δύο ρόδες στο πεζοδρόμιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. AGORA MALL
    πολυκεντρο συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω,ο καταναλωτης πηγαινει στο μοναστηρι για ψωνια επειδη δεν μπορει να παρκαρει το αυτοκινητο του εξω απο το μαγαζι στον κεντρικο?Σε λιγο θα ανοιξει ο οπαπ πρακτορειο στα μπιτολα για να παιζουν κινο οι ελληνες επειδη δεν μπορουν να παρκαρουν εξω απο τον Ντωνο...μην τρελαθουμε εντελως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φτάνει βρε με τα κολονάκια.. Τα βλέπουμε στο ξύπνιο μας.. θα τα βλέπουμε και στον ύπνο μας.. Κοιτάξτε λίγο τι έγραψε κάποιος Γιάννης Δημητριάδης στην είδηση με τις εκδηλώσεις της φλογέρας.. Λέει ότι κάποιοι "αυτοπροσδιοριζόμενοι" της Μελίτης καταπιέζονται από το εθνικιστικό ελληνικό κράτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9:04 μ.μ. den toy exoun mini xiliades gia na xasi!!! kati ekatontades exei akoma poy ton stirizoyn..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ε! ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 11.45 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ?). ΦΛΟΓΕΡΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ. ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΛΙΓΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΣΙΡΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χα χα, χο χο, χε χε, χι χι,.. ωραίο.. 4:43.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δημαρχος σαν τον παπαναστασιου θα τον ψαχνετε γιατι ενδιαφεροταν για ολα τα προβληματα του εμπορικου κοσμου και τα συζητουσε μαζι τους και εδινε λυσεις!ανωνυμοι εμποροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 13000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ {ΠΕΡΙΠΟΥ}ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μη βγάζεις τα κολωνάκια Δήμαρχε!!!
    Κάνε πεζοδρόμηση σε όλο το παζάρι!!!
    Φτιάξε υπόγειο γκαράζ κάτω από το νέο πάρκο!!!
    Δώσε όνομα στο νέο πάρκο!!!
    Ξεκίνα την τηλεθέρμανση!!!
    Διαπλάτυνε τους δρόμους του Δήμου σου!!!
    Αξιοποίησε το βουνό (ΣΤΑΥΡΟ) φτιάχνοντας μονοπάτια και κιόσκια!!!
    Τακτοποίησε παρτέρια και πεζοδρόμια!!!
    Ζήτα εθελοντές για να διαφημίσουν την πόλη!!!
    Τον παλιό "Ζωολογικό Κήπο" μετάτρεψέ τον σε "Παραδοσιακό Χωριό" (αναπαράσταση παλιού οικισμού με αλώνια, νερόμυλους, παραδοσιακούς φούρνους, σπίτια, κάρα, βόδια, μαγαζιά με παλιά επαγγέλματα όπως αργαλειούς, βαφεία, μαραγκούς, σαμαράδες, τσουκαλάδες, ραφεία, ....
    Αυτά θα μείνουν!!!
    Αυτά και οι ...μονίμως γκρινιάρηδες Φλωρινιώτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 12 Αυγούστου 2011 9:55 π.μ. Έπρεπε να αναφέρεις στο τέλος πως: λεφτά υπάρχουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11:59 μ.μ. ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ..ΑΛΛΑ!!!
    9:55 π.μ. ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!!!
    ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11:59 μ.μ τοτε ειχαμε δημαρχο!! τωρα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.