Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Σκοπευτικοί αγώνες από τον 1ο Κυνηγετικό Σύλλογο Φλώρινας

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Φλώρινας διοργάνωσε σκοπευτικούς αγώνες στο πεδίο βολής.
Στους αγώνες συμμετείχαν 53 άτομα – μέλη του Συλλόγου, ενώ σημαντικό ήταν και το γεγονός της αγοράς και χρήσης ειδικών μηχανημάτων από το Σύλλογο, προκειμένου οι αγώνες να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
Να τονιστεί πως οι αγώνες πρωτοξεκίνησαν το 1983 και κράτησαν μέχρι το 1984, ενώ εδώ και τρία πλέον χρόνια αναβιώνουν και αποτελούν ήδη θεσμό.



1 σχόλιο:

  1. Εκτός από τους εν ενεργεία κυνηγούς, υπάρχει πλήθος συμπολιτών μας αλλά και κατοίκων της ευρύτερης περιχής (συνδημοτών μας πλέον) οι οποίοι, μπορεί για διαφόρους προσωπικούς τους λόγους να μην επέλεξαν να γίνουν κυνηγοί, αλλά ευχαρίστως θα παρακολουθούσαν τους σκοπευτικούς αγώνες των κυνηγών. Προσωπικά, δε θα ήμουν διατεθειμένος να ξυπνήσω "άγρια χαράματα" για να "πιάσω" τα βουνά. Παρόλα αυτά, με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση θα παρακολουθούσα τους σκοπευτικούς αγώνες. Και, βέβαια, δεν είμαι ο μόνος. Από την άποψη αυτή, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο απο πλευράς του κυνηγετικού συλλόγου, να γνωστοποιήσει εγκαίρως τη διενέργεια των αγώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.