Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο ΟΕΝΕΦ πιστοποιημένος οργανισμός της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) συνεχίζει και το 2013 να αποτελεί μία δυναμική και δημιουργική μορφή έκφρασης των νέων του τόπου μας. Μετά από συλλογική προσπάθεια και αξιολόγηση ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας είναι πλέον πιστοποιημένος φορέας υποδοχής - αποστολής και συντονισμού της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ως φορέας αποστολή εθελοντών ο ΟΕΝΕΦ έχει ήδη συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με φορείς από διάφορες χώρες τις Ευρώπης όπου θα μπορούν νέοι συμπολίτες μας να βρεθούν και να εργαστούν από διάστημα 2 έως 12 μηνών και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να μάθουν την γλώσσα και να εκφραστούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι θέσεις που εξασφαλίστηκαν για την φετινή περίοδο υπερβαίνουν τις 10. Παράλληλα, ως φορέας υποδοχής θα προσφέρει θέσεις εθελοντισμού σε περισσότερους από 9 νέους Ευρωπαίους συμπολίτες μας για το 2013. Υπεύθυνος για τον συντονισμό των δράσεων του προγράμματος είναι το μέλος της ΣΕ του ΟΕΝΕΦ κ. Κωνσταντίνος Στεργίου.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=34000375921
Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο του Ομίλου- στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Φλώρινας - από το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο από τις 12:30 έως τις 14:00.
Ηλεκτρονική επικοινωνία: www.oenef.blogspot.gr & oenef@yahoo.gr
Οι νέοι Μπροστά!

Για τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας
Κώστας Φιλιππίδης
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.