Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Σημαντική επιτυχία για τις «Σάρισες» - Χρυσό για τον Γ. Λυγούρα

Την Κυριακή 2/12/12 στη Θεσσαλονίκη, η Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας της Oμοσπονδίας συνεχίζοντας την παράδοση της διεξαγωγής ατομικών τουρνουά μέσα στην κάθε σεζόν για τους βετεράνους και τους ανεξάρτητους αθλητές διοργάνωσε το 1ο φετινό τουρνουά στην αίθουσα κλιμακίου επίλεκτων αθλητών. Σε αυτό πήραν μέρος 58 αθλητές από τις περιοχές Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κοζάνη, Φλώρινα, Λάρισα, Ιωάννινα, Κιλκίς, Λαμία, Δράμα και Βέροια.
Από τη Φλώρινα συμμετείχαν πέντε μέλη των ΣΑΡΙΣΩΝ. Οι βετεράνοι Σκλιας Αλέξανδρος, Φωτιάδης Κων/νος, Ευθυμίου Θωμάς, Καλογήρου Γεώργιος και ο ανεξάρτητος Λυγούρας Γεώργιος.
Για μια ακόμη φορά η Φλώρινα πρωταγωνίστησε σε ένα πανελλήνιο τουρνουά. Ο Λυγούρας Γ. κατάφερε να νικήσει όλους τους αντιπάλους του και να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε ένα σετ. Από τους βετεράνους πολύ καλά τα πήγε ο Σκλιας Αλέξανδρος, ο οποίος ενώ βγήκε δεύτερος στη φάση των ομίλων αποκλείστηκε από ισοβαθμήσαντα αθλητή για διαφορά ενός μόλις σετ. Οι υπόλοιποι δεν κατάφεραν επίσης να προκριθούν από τη φάση των ομίλων.
Στο τουρνουά αυτό οι ΣΑΡΙΣΕΣ απέδειξαν ότι το πινγκ πονγκ της Φλώρινας είναι δυνατό σε όλα τα επίπεδα και ότι οι αθλητές μας μικροί και μεγάλοι προοδεύουν με το πέρασμα του χρόνου. Η επιτραπέζια αντισφαίριση έχει πλέον καθιερωθεί στην περιοχή μας ως ένα δυναμικό και σταθερά αναπτυσσόμενο άθλημα με λαμπρό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.