Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Το τραίνο πάει… σκι

Στις κορφές του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου στη Φλώρινα φθάνει από τις 21 Δεκεμβρίου η Τραινοσέ. Με τη συνδρομή του Florina Travel και του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου ξεκινούν από τις 21/12, δοκιμαστικά για τις γιορτές, δωρεάν δρομολόγια με λεωφορεία τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ξεκινήσουν το ταξίδι με το τραίνο από τη Θεσσαλονίκη για τη Φλώρινα, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του χιονιού και των χειμερινών σπορ με συνδυασμό δωρεάν λεωφορείου που ξεκινά από το σταθμό του τραίνου προς το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου.
Ο συνδυασμός των δρομολογίων αφορά το πρωινό τραίνο (άφιξη στο Σταθμό Φλώρινας 09:47) για αναχώρηση προς το χιονοδρομικό κέντρο, και το τελευταίο τραίνο (αναχώρηση για Θεσσαλονίκη 16:12) για την επιστροφή.

Πηγή: agelioforos.gr

4 σχόλια:

  1. Γουστάρω φάση.
    Έτσι μου έρχεται να πάρω το Τρένο, ντυμένος με τα χειμερινά και τον εξοπλισμό (μπότες,σκι,σακίδια, γάντια,) και να κατέβω στην Θεσσαλονίκη. Τι θα κάνω εκεί?
    Άρε Φλώρινα Μεγάλη στο κόσμο ξακουστή!!!!!!!
    Μόνο εσύ βγάζεις τόσο ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!!!
    Θα ξανανέβω στο ίδιο βαγόνι με ένα τσούρμο όμορφα κορίτσια, και θα το παίξω "Τουρίστας" στον ίδιο μου το Νομό. Θα το παίξω Έμπειρος Ξεναγός.
    Θα το παίξω γνώστης, και διαφημιστής της περιοχής μου.
    Άλλωστε ποιός μπορεί να κάνει αυτή την φάση ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
    Και οι πίστες θα πάρουν φωτιά.
    Που είσαι ρε Φλώρινα με τα ωραία σου τα Γούστα, που μόνο οι πραγματικοί Φλωρινιώτες τα ξέρουν?
    Οι άλλοι μόνο βλέπουν το χιόνι να πέφτει και κρυώνουν, και κάπου κάπου βάζουν ξύλα στη φωτιά.
    Εμείς θα ζεσταθούμε στην προσπάθια να ανακαλύψουμε τις καμπύλες και τις απότομες πλαγιές!!!!!!!!
    Ζήτω το Χιονισμένο Τρένο.
    Ζήτω η Χιονισμένη Φλώρινα.
    Εμπρός Μακεδονομάχοι.
    Υ.Γ. Ενας παλιός Σκιέρ που συνεχίζει να κατεβαίνει τις πίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κρατήσεις Θέσεων Florina travel
    Τηλ.: 23850 45517

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχουκο εσυ καλα καθεσαι μεσα στη ζεστη εμεις βγαζουμε καπνο μεσα στη ταξη απο το κρυο. Δεν θα γινει κατι αν τα σχολεια ειναι κανα δυο μερες κλειστα ετσι κ'ιαλλιωςμαθημα δεν κανουμε.τα αναβουν καμια ωρα μονο ΕΛΕΟΣ την προηγουμενη φορα μια χαρα πηγαμε και φυγαμε αρωστει αν δεν πιστευεις αυριο 09.30 κανε μια βολτα απο το Ε.Π.Α.Λ και απο μεθαυριο βγαζεις αποφασεις καταλαυετετο ΠΑΓΩΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.