Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη του Φιλώτα επί των Ιωαννίνων

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε η τελευταία αγωνιστική για το 2012 με τον Φιλώτα ΜΠΣ να κερδίζει τον Α.Ο Ιωαννίνων με σκορ 27-20 στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Αμυνταίου. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας πολύ έντονος σε στιγμές και άγχος αγώνας τον οποίο παρακολούθησαν και οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές γυναικών Βακάλης Σ. και Αντωνίου Γ.
Ειδικότερα, το α’ ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στην οργάνωση της άμυνας το πρώτο δεκάλεπτο επιτρέποντας στις φιλοξενούμενες να είναι μπροστά στο σκορ με ένα γκολ διαφορά. Η μικρή διαφορά υπέρ τους, έδωσε σοβαρές ελπίδες στην ομάδα του Καραμπίνα Ι. οι οποίες διεκδικούσαν την νίκη, αλλά η βελτίωση της άμυνας του Φιλώτα και ένα συνεχές σφυροκόπημα από τις Κατωτοικίδου και Τολούδη στο 2ο δεκάλεπτο γύρισαν το σκορ και το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τον Φιλώτα να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενος με σκορ 11-7.
Στο β’ ημίχρονο επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό αλλά με τον Φιλώτα να είναι πιο ψύχραιμος και να επιβάλει τον ρυθμό του στο γήπεδο. Αν και η πίεση από τις παίκτριες του Α.Ο Ιωαννίνων ήταν συνεχής με δυνατές μονομαχίες, η καλή απόδοση των δύο τερματοφυλάκων του Φιλώτα, Ταϊρίδου και Σουμτάκη σε συνδυασμό με μια εκρηκτική Γκάτσιου στους αιφνιδιασμούς, δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης του ποιος θα ήταν ο νικητής και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 27-20 υπέρ του Φιλώτα. Από τα αντίπαλο στρατόπεδο οι δυο διεθνείς(!!!) τερματοφύλακες του Α.Ο Ιωαννίνων Λέκκα και Βλαχοπούλου ήταν επίσης πολύ καλές αλλά δεν έφταναν ώστε να γείρει η πλάστιγγα προς την ομάδα τους.
Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την νίκη τους και ελπίζει να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά . Τέλος επιθυμεί να ευχαριστήσει τους διαιτητές του αγώνα Κοτζαφύλιου Α. και Κοτζαφύλιου Κ. για την ισορροπημένη τους διαιτησία.
Φιλώτας Μ.Π.Σ: (Λιότκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε., Κατωτοικίδου Ν. (9), Βογιατζή Μ. (2), Γκάτσιου Α. (7), Τσουτσουλάκη Σ., Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (1), Χαριτοπούλου Ο., Στρατάκη Ε. (3), Κούπα Ι. (1), Τολούδη Ε. (3), Παπαδοπούλου Α. (1).
Πέναλτι: 2/5 Δίλεπτες: 3
Α.Ο Ιωαννίνων: (Καραμπίνας Ι.) Βλαχοπούλου Ε., Ιωάννου Ν. (1), Παρασκευά Α., Τσάγκα Β. (4), Μητκάνη Κ. (5), Ζαμπλά Μ., Κυριαζή Α. (3), Εφαλωματά Μ., Λέκκα Α. (Τ.Φ), Μπιζου Σ. (7), Λιάκου Χ., Κάλλη Ε.
Πέναλτι: 0/0 Δίλεπτες: 1
Δεκάλεπτα: 3-4, 8-5, 11-7 & 16-10, 22-15, 27-20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.