Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Εύκολη νίκη για τον Φιλώτα

Εύκολη νίκη με σκορ 35-16 πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2΄ γυναικών με τον Α.Ο Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/12/12 στην Κοζάνη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενες μπήκαν πολύ δυνατά επιβάλλοντας από την αρχή μια διπλάσια διαφορά τερμάτων. Το ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από την επιβολή του υψηλού ρυθμού του Φιλώτα αλλά και από τις μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις (30 λεπτά συνολικά) για ασήμαντους λόγους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γυναίκες του Φιλώτα ανέβασαν ρυθμό και ένταση με αποτέλεσμα από το πρώτο δεκάλεπτο να καταβάλει η κούραση τις αθλήτριες της Κοζάνης και να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τους γρήγορους αιφνιδιασμούς του Φιλώτα. Αν και δεν ήταν η πρώτη σκόρερ του αγώνα, η πολύ καλή εμφάνιση με τα πολλά κλεψίματα της Κατωτοικίδου (7γκολ), σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση των Γκάτσιου (9γκολ) και Τσουτσουλάκη (9γκολ) με συνολικό ποσοστό ευστοχίας 85% κλείδωσε την διαφορά στο σκορ στο +10 για όλο το ημίχρονο. Έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 35-16.
Το Δ. Σ του συλλόγου θέλει να συγχαρεί όλες τις παίχτριες και των δύο ομάδων για το πολύ όμορφο παιχνίδι καθώς και τις διαιτητές Ράλλη Σ. και Ράλλη Χ. από την Νάουσα για την καταπληκτική ισορροπία που κράτησαν στο παιχνίδι και την ακλόνητη αντικειμενικότητα τους, στοιχεία που βοήθησαν στο να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.
Συνθέσεις ομάδων:
Φιλώτας Μ.Π.Σ.: (Λιότσκα Θ. – Κούπας Δ.) Ταϊρίδου Θ. (ΤΦ), Κλάζογλου Ε., Κατωτοικίδου Α. (7), Σουμτάκη Ι. (ΤΦ), Φυλάκη Φ., Βογιατζή Μ. (3), Γκάτσιου Α. (9), Τσουτσουλάκη Σ. (9), Παραστατίδου Σ., Αβραμίδου Γ. (1), Χαριτοπούλου Ο. (5), Κεβρεκίδου Δ. (1).
Πέναλτι: ¾ Δίλεπτες: 3
Α. Ο. Κοζάνης: (Μιχαηλίδης Α.) Κούρα Ι., Ταρνανίδου Μ. (1), Τσαμπούρη Μ., Γκουντιου Ε. (2), Γάτα Δ. (5), Βαχτσεβάνου Κ., Τσιμπερδώνη Δ., Γκούντιου Ο. (3), Μανακίτσα Ν. (5), Σαββουδη Δ.
Πέναλτι: ¾ Δίλεπτες: 6
Δεκάλεπτα: 8-4, 12-6, 18-7 / 24-11, 28-15, 35-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.