Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Χάλκινες διακρίσεις για τον «Παγκράτιον»

Επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ ‘’ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ’’ από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε Εγχρώμων και μαύρων Ζωνών. Στις βαλίτσες τους οι τρεις “μικροί” αθλητές του συλλόγου είχαν τρία χάλκινα μετάλλια.
Ο Βασίλης Αμβράσης στους γεννηθέντες το 2003 (καφέ – μαύρη) ο Λουκάς Σιώκης του 2004 (καφέ – μαύρη) και η Φωτεινή Παλιογιάννη στους 2003 5 – 4 kyu κρέμασαν στο στήθος τους το χάλκινο μετάλλιο. Την αποστολή συνόδευσε ο senpai Κορομπίλης Νικόλαος και ο πρωταθλητής του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Ηλίας.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος):Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές που για άλλη μια φορά μας έδωσαν χαρά και δόξασαν την Πόλη και τον σύλλογο. Σε ανύποπτο χρόνο είχα μιλήσει για τα παιδιά αυτά και τώρα τα αποτελέσματα τους με δικαιώνουν και χαίρομαι διπλά γι’ αυτό και τους ευχαριστώ από την καρδιά μου γι’ αυτό, πιστεύω σ’ αυτά τα παιδιά και τους εύχομαι να είναι πρώτα από όλα γερά και ότι καλύτερο στο μέλλον.
Κορομπίλης Νικόλαος (προπονητή: Συγχαρητήρια στους αθλητές μας οι οποίοι διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά μας και συνεχίζουν το έργο των παλαιοτέρων αθλητών με τις διακρίσεις τους κρατώντας τον σύλλογο σε πολύ υψηλό επίπεδο στο Πανελλήνιο, τους ευχαριστώ γι’ αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.