Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά από τις «Σάρισες»

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έφερε κοντά τους βετεράνους αθλητές της Φλώρινας σε μία συνάντηση γιορτινή και αγωνιστική.
Την Τετάρτη 26/12/12 οι ΣΑΡΙΣΕΣ διοργάνωσαν εορταστικό τουρνουά για τους βετεράνους και ανεξάρτητους της Φλώρινας. Η διοργάνωση σκοπό είχε κυρίως τη συμμετοχή του Συλλόγου στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Κατά δεύτερο λόγο την πραγματοποίηση αγώνων για τη διασκέδαση, αλλά και τη διατήρηση της αγωνιστικής ετοιμότητας των βετεράνων.
Συνολικά πήραν μέρος 15 άτομα, τα οποία φρόντισαν να φέρουν μαζί με τη ρακέτα τους και εορταστικά εδέσματα. Οι αγωνιζόμενοι ήταν: Πετσούκης Κ., Λιάπης Κ., Σαπρανίδης Φ., Ελσάμι Γ., Λιάσος Κ., Σουμπάσης Θ., Καλογήρου Γ., Κωνσταντινόπουλος Π., Ευθυμίου Θ., Σκλιας Α., Λυγούρας Γ., Σαπρανίδης Γ., Φωτιάδης Κ., Georgieski K., Σαχινίδης Β.
Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και όλοι ευχαριστήθηκαν από τους συναρπαστικούς αγώνες που προηγήθηκαν αλλά κυρίως από το κρασί και τα κεράσματα που τιμήθηκαν δεόντως μετά τους αγώνες.
Νικητής των αγώνων αναδείχτηκε ο Ευθυμίου Θωμάς, ο οποίος νίκησε στον συναρπαστικό τελικό τον Φωτιάδη Κώστα με σκορ 3-2. Το πέμπτο και καθοριστικό σετ το πήρε ο Ευθυμίου 14-12. Τρίτοι ήρθαν οι Πετσούκης Κώστας και Σαπρανίδης Φαίδων. Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Προημιτελικοί
Ευθυμίου –Georgieski: 3-0
Φωτιάδης – Σκλιας: 3-0
Πετσούκης-Λιάσος: 3-2
Σαπρανίδης Φ.-Σουμπάσης Θ.: 3-0

Ημιτελικοί
Φωτιάδης-Σαπρανίδης Φ.: 3-2
Ευθυμίου-Πετσούκης: 3-0

Τελικός
Ευθυμίου-Φωτιάδης: 3-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.